Trokuszek_PL 4 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Mój nick: Trokuszek_PL Witam problem polega na tym że jeśli napiszę /staty to normalnie wyświetlają się moje statystyki: A gdy wpiszę /staty Trokuszek_PL robi się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 (edytowane) proszę wstawić całość skryptu @Kormic nie, nie jest bo to tylko gui, nie ma kodu gdzie ustawia zmienne - a znając życie problem leży tam, bo pewnie dodaje coś do nulla Edytowane 21 listopada 2020 przez PanMaruda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 10 minut temu, PanMaruda napisał: proszę wstawić całość skryptu Wydaje mi się, że to jest cały jego skrypt. 13 minut temu, Trokuszek_PL napisał: Witam problem polega na tym że jeśli napiszę /staty to normalnie wyświetlają się moje statystyki: Podaj wersję Skripta, wersję serwera oraz silnik serwera. Tak jak napisałem wyżej, wydaje mi się jedynie, że wstawiłeś całość kodu. Natomiast jeżeli tak nie jest, to wstaw cały skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trokuszek_PL 4 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Wersja skript: 2.5.1 Wersja serwera 1.16.4 Silnik: Paper 1.16.4 Skrypt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 możesz zrobić że jeżeli argument 1 to twój nick to pokazuje {wydobytywegiel.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trokuszek_PL 4 Opublikowano 21 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 31 minut temu, jhgggg napisał: możesz zrobić że jeżeli argument 1 to twój nick to pokazuje {wydobytywegiel.%player%} Dobra już zrobiłem że jeśli coś jest równe 0 to daje np. " ...: 0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Trokuszek_PL 4
Mój nick: Trokuszek_PL
Witam problem polega na tym że jeśli napiszę /staty to normalnie wyświetlają się moje statystyki:
A gdy wpiszę /staty Trokuszek_PL robi się:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi