DeepesT 10 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Witam czy może ktos mi pomóc bo nie wiem jak mogę dać aby po pierwszym wejściu na serwer gracz dostawał książkę z piórem w której jest coś napisane ? i to ma np 2 strony ? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 13 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktos mi pomóc bo nie wiem jak mogę dać aby po pierwszym wejściu na serwer gracz dostawał książkę z piórem w której jest coś napisane ? i to ma np 2 strony ? z góry dziękuję zobacz sobie dokumenatcję skelleta, on pozwala tworzyć customowe książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Godzinę temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktos mi pomóc bo nie wiem jak mogę dać aby po pierwszym wejściu na serwer gracz dostawał książkę z piórem w której jest coś napisane ? i to ma np 2 strony ? z góry dziękuję Tak jak @up, pamiętaj tylko o użyciu 'wait 1 tick' przed otworzeniem książki dla gracza, gdyż bez tego książka się po prostu nie otworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktos mi pomóc bo nie wiem jak mogę dać aby po pierwszym wejściu na serwer gracz dostawał książkę z piórem w której jest coś napisane ? i to ma np 2 strony ? z góry dziękuję
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi