SkryprowyPL 0 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 (edytowane) Hej Poprawił by mi ktoś skrypt na bossy ? wersja mc 1.8.8 Edytowane 21 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, SkryprowyPL napisał: Hej Poprawił by mi ktoś skrypt na bossy ? wersja mc 1.8.8 Wrzuciłeś skrypt o długości 233 linijek bezpośrednio do postu, a powinieneś skorzystać z serwisu code.skript.pl. Dodatkowo nic nie wyjaśniłeś. I jak ja mam ci tutaj pomóc? Jedyny błąd jaki widzę to sekcja variables, a mianowicie to, że zmienne nie posiadają nawiasów klamrowych. EDIT: Dodam, że skrypt okropnie wygląda, kilkanaście if'ów pod sobą, a można by je spokojnie połączyć w jeden... Edytowane 21 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkryprowyPL 0
Hej Poprawił by mi ktoś skrypt na bossy ? wersja mc 1.8.8
Wstawiam w code
Notatka dodana przez CountingDogs
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi