Usunięty#30711 0 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Witam, wykona ktoś dla mnie skrypt na kity w GUI z możliwością ustawienia cooldown'a oraz zmianą zawartości kitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 20 minut temu, DareQ_ napisał: Witam, wykona ktoś dla mnie skrypt na kity w GUI z możliwością ustawienia cooldown'a oraz zmianą zawartości kitów. Zainteresuj się rzeczą powszechnie znaną jako wyszukiwarka forum. Nie ma sensu tworzyć od nowa czegoś, co już istnieje (no chyba, że będzie lepsze). Zalecam się zapoznać ze skryptem "kKits" autorstwa knugi. Co prawda nie jestem fanem używania YAML poprzez Skripta bez ustawiania do zmiennych globalnych chociażby ze względu na obciążenie serwera (poza dodatkiem skript-yaml), ale i tak jest to jeden z lepszych skryptów. knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#30711 0 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 2 godziny temu, Kormic napisał: Zainteresuj się rzeczą powszechnie znaną jako wyszukiwarka forum. Nie ma sensu tworzyć od nowa czegoś, co już istnieje (no chyba, że będzie lepsze). Zalecam się zapoznać ze skryptem "kKits" autorstwa knugi. Co prawda nie jestem fanem używania YAML poprzez Skripta bez ustawiania do zmiennych globalnych chociażby ze względu na obciążenie serwera (poza dodatkiem skript-yaml), ale i tak jest to jeden z lepszych skryptów. Ok dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#30711 0
Witam, wykona ktoś dla mnie skrypt na kity w GUI z możliwością ustawienia cooldown'a oraz zmianą zawartości kitów.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi