Nayan 2 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Dobry, Potrzebuję wiedzieć, czy jest jakiś sposób, aby skript mógł sprawdzić czy jest teraz godzina np. 6:00, żeby mógł wywołać jakiś dalszy kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Teraz, Nayan napisał: Dobry, Potrzebuję wiedzieć, czy jest jakiś sposób, aby skript mógł sprawdzić czy jest teraz godzina np. 6:00, żeby mógł wywołać jakiś dalszy kod. Jak najbardziej. Z tego co zrozumiałem, to masz na myśli czas systemowy serwera (można powiedzieć, że rzeczywisty). W takim razie daję prosty przykład z wyrażeniem 'formatted as'. every 1 minute: if (now formatted as "HH:mm") is "15:00": # Twój kod Nayan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Jak najbardziej. Z tego co zrozumiałem, to masz na myśli czas systemowy serwera (można powiedzieć, że rzeczywisty). W takim razie daję prosty przykład z wyrażeniem 'formatted as'. every 1 minute: if (now formatted as "HH:mm") is "15:00": # Twój kod O dziękuję Ci bardzo, od dawna tego szukałem wszędzie. Jeszcze nie słyszałem o "formatted as". Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nayan 2
Dobry,
Potrzebuję wiedzieć, czy jest jakiś sposób, aby skript mógł sprawdzić czy jest teraz godzina np. 6:00, żeby mógł wywołać jakiś dalszy kod.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi