DeepesT 10 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Witam mam skrypt na powiadamiania z premium-case lecz jak próbuje dodać do nich permisje to wiadomosc wyswietla sie 2 razy o to kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: Witam mam skrypt na powiadamiania z premium-case lecz jak próbuje dodać do nich permisje to wiadomosc wyswietla sie 2 razy o to kod Jeszcze raz wyjaśnij co chcesz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Jeszcze raz wyjaśnij co chcesz zrobić. mam skrypt na wylonczenie/wlonczenie powiadomienia z gigacase jak dodaje permisje i kilkam na slot np nr 52 to wyswietla mi sie dwa razy wiadomosc wylonczyles powiaodmia ,,, a ponizej wlonczyles powiadomienia ... a chce aby sie raz wyswietlała np wlonczyłes powiadomiania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 16 minut temu, DeepesT napisał: mam skrypt na wylonczenie/wlonczenie powiadomienia z gigacase jak dodaje permisje i kilkam na slot np nr 52 to wyswietla mi sie dwa razy wiadomosc wylonczyles powiaodmia ,,, a ponizej wlonczyles powiadomienia ... a chce aby sie raz wyswietlała np wlonczyłes powiadomiania .... 1. Naucz się zasad ortografii, inaczej gracze uznają właściciela (ciebie) za niedoedukowanego bachora, a to raczej nie będzie wróżyło dobrze twojemu serwerowi. 2. Kod nie zawiera żadnej wiadomości dotyczącej włączania wiadomości, a jedynie wyłączania wiadomości. 3. W skrypcie masz przypisaną czynność dla slotu 53 (niepoprawnie, gdyż wcięcia są źle zrobione). 4. Nawiązując do punktu 3., niemalże cała druga część kodu posiada błędy związane z błędami wcięć. 5. Nie rozumiem dlaczego anulujesz dwukrotnie event. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 9 minut temu, Kormic napisał: 1. Naucz się zasad ortografii, inaczej gracze uznają właściciela (ciebie) za niedoedukowanego bachora, a to raczej nie będzie wróżyło dobrze twojemu serwerowi. 2. Kod nie zawiera żadnej wiadomości dotyczącej włączania wiadomości, a jedynie wyłączania wiadomości. 3. W skrypcie masz przypisaną czynność dla slotu 53 (niepoprawnie, gdyż wcięcia są źle zrobione). 4. Nawiązując do punktu 3., niemalże cała druga część kodu posiada błędy związane z błędami wcięć. 5. Nie rozumiem dlaczego anulujesz dwukrotnie event. ta ta jasne ort spk mój błąd problem polega na tym jak dodaje permisje bo chce aby gracze z permisja mogli tylko tego używać lecz jak dodaje permisje to po kliknięciu na slot 53 to wyświetlają mi się dwie wiadomości &8» &cWylaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase! oraz &8» &aWlaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 3 minuty temu, DeepesT napisał: nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Gdybyś przeczytał dokładnie to, co napisałem, miałbyś pojęcie czym to jest spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 11:23, Kormic napisał: Gdybyś przeczytał dokładnie to, co napisałem, miałbyś pojęcie czym to jest spowodowane. wina wciec W dniu 20.11.2020 o 11:23, Kormic napisał: Gdybyś przeczytał dokładnie to, co napisałem, miałbyś pojęcie czym to jest spowodowane. tylko jak mam te wciencia zrobić bo nie mam pojecia jak je zmienic Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: tylko jak mam te wciencia zrobić bo nie mam pojecia jak je zmienic Mówiłem ci to wielokrotnie... po każdym dwukropku na końcu linijki musi być wcięcie w kodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam skrypt na powiadamiania z premium-case lecz jak próbuje dodać do nich permisje to wiadomosc wyswietla sie 2 razy o to kod
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi