Skocz do zawartości
  • 0

Problem z wiadomosciami

DeepesT
 Udostępnij

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, Kormic napisał:

Jeszcze raz wyjaśnij co chcesz zrobić.

mam skrypt na wylonczenie/wlonczenie powiadomienia z gigacase jak dodaje permisje i kilkam na slot np nr 52 to wyswietla mi sie dwa razy wiadomosc wylonczyles powiaodmia ,,, a ponizej wlonczyles powiadomienia ... a chce aby sie raz wyswietlała np wlonczyłes powiadomiania ....

• 0
16 minut temu, DeepesT napisał:

mam skrypt na wylonczenie/wlonczenie powiadomienia z gigacase jak dodaje permisje i kilkam na slot np nr 52 to wyswietla mi sie dwa razy wiadomosc wylonczyles powiaodmia ,,, a ponizej wlonczyles powiadomienia ... a chce aby sie raz wyswietlała np wlonczyłes powiadomiania ....

1. Naucz się zasad ortografii, inaczej gracze uznają właściciela (ciebie) za niedoedukowanego bachora, a to raczej nie będzie wróżyło dobrze twojemu serwerowi.

2. Kod nie zawiera żadnej wiadomości dotyczącej włączania wiadomości, a jedynie wyłączania wiadomości.

3. W skrypcie masz przypisaną czynność dla slotu 53 (niepoprawnie, gdyż wcięcia są źle zrobione).

4. Nawiązując do punktu 3., niemalże cała druga część kodu posiada błędy związane z błędami wcięć.

5. Nie rozumiem dlaczego anulujesz dwukrotnie event.

• 0
9 minut temu, Kormic napisał:

1. Naucz się zasad ortografii, inaczej gracze uznają właściciela (ciebie) za niedoedukowanego bachora, a to raczej nie będzie wróżyło dobrze twojemu serwerowi.

2. Kod nie zawiera żadnej wiadomości dotyczącej włączania wiadomości, a jedynie wyłączania wiadomości.

3. W skrypcie masz przypisaną czynność dla slotu 53 (niepoprawnie, gdyż wcięcia są źle zrobione).

4. Nawiązując do punktu 3., niemalże cała druga część kodu posiada błędy związane z błędami wcięć.

5. Nie rozumiem dlaczego anulujesz dwukrotnie event.

ta ta jasne ort spk mój błąd :) problem polega na tym jak dodaje permisje bo chce aby gracze z permisja mogli tylko tego używać lecz jak dodaje permisje to po kliknięciu na slot 53 to wyświetlają mi się dwie wiadomości &8» &cWylaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase! oraz &8» &aWlaczyles &7wiadomosci z &5&lGigaCase i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. 

• 0
W dniu 20.11.2020 o 11:23, Kormic napisał:

Gdybyś przeczytał dokładnie to, co napisałem, miałbyś pojęcie czym to jest spowodowane.

wina wciec 

W dniu 20.11.2020 o 11:23, Kormic napisał:

Gdybyś przeczytał dokładnie to, co napisałem, miałbyś pojęcie czym to jest spowodowane.

tylko jak mam te wciencia zrobić bo nie mam pojecia jak je zmienic 

Nieaktywny

Łączę posty.