BakuQ 1 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Napisze mi ktoś skrypt na zablokowanie komendy /? <tab> /ver <tab> bo wyswietla sie lista pluginow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) 9 godzin temu, BakuQ napisał: Napisze mi ktoś skrypt na zablokowanie komendy /? <tab> /ver <tab> bo wyswietla sie lista pluginow Ustaw w pliku "spigot.yml" wartość "tab-complete" na -1. Chociaż podejrzewam, że to nie o to tobie chodziło. Edytowane 20 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 3 godziny temu, Kormic napisał: Ustaw w pliku "spigot.yml" wartość "tab-complete" na -1. Chociaż podejrzewam, że to nie o to tobie chodziło. Mam na -1 lecz nadal dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 możesz zabrać pluginem luckyperms permisje do tych komend to gracze nie bedą mogli ich kompletować. albo stworzyć w skripcie: command /ver [<text>]: trigger: stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Napisze mi ktoś skrypt na zablokowanie komendy /? <tab> /ver <tab> bo wyswietla sie lista pluginow
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi