wikkuba 0 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) Hejka mogl by ktos mi dodac do skryptu cooldown? strzale bedzie mozna przywolywac co 5minut command /strzala: trigger: send " &7[&e&lMCHYPE&7]" send " &eOtrzymales Strzałe!" give 1 arrow named "&6&lStrzała" to player Edytowane 18 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 48 minut temu, wikkuba napisał: Hejka mogl by ktos mi dodac do skryptu cooldown? Gorąco zachęcam do zapoznania się z poradnikiem mojego drogiego przyjaciela, Pana Marudy. Poradnik wyczerpuje niemalże wszystko to, co dotyczy definiowania komend w Skript'cie. PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wikkuba 0
Hejka mogl by ktos mi dodac do skryptu cooldown? strzale bedzie mozna przywolywac co 5minut
command /strzala: trigger: send " &7[&e&lMCHYPE&7]" send " &eOtrzymales Strzałe!" give 1 arrow named "&6&lStrzała" to player
Wstawiam w code
Notatka dodana przez CountingDogs
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi