RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) mam problem z gui a mam skquery i wildskript wiec prosze zeby ktos napisal skrypt na gui, a w tym gui 3 ironowe drzwi porozstawiane osobno co 1 kratke i zeby 1 drzwi wykonywaly komende "elec" 2 drzwi "med" a 3 drzwi "sec" Edytowane 16 listopada 2020 przez RediQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 9 minut temu, RediQ napisał: mam problem z gui a mam skquery i wildskript wiec prosze zeby ktos napisal skrypt na gui, a w tym gui 3 ironowe drzwi porozstawiane osobno co 1 kratke i zeby 1 drzwi wykonywaly komende "elec" 2 drzwi "med" a 3 drzwi "sec" Proszę. command /testowegui: trigger: open chest inventory with 3 rows named "&6&lTest" to player set slot (11 and 13 and 15) of player's current inventory to iron door on inventory click: name of player's current inventory is "&6&lTest" clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 11: execute player command "elec" else if clicked slot is 13: execute player command "med" else if clicked slot is 15: execute player command "sec" EDIT: Dodam, że odradzam formatowania GUI i w SkQuery, i w WildSkript. Użyj w tym celu natywnego Skripta. Edytowane 16 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Proszę. command /testowegui: trigger: open chest inventory with 3 rows named "&6&lTest" to player set slot (11 and 13 and 15) of player's current inventory to iron door on inventory click: name of player's current inventory is "&6&lTest" clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 11: execute player command "elec" else if clicked slot is 13: execute player command "med" else if clicked slot is 15: execute player command "sec" nie pojawily mi sie ironowe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 1 minutę temu, RediQ napisał: nie pojawily mi sie ironowe drzwi Spróbuj zamienić w linijce nr 4 "iron door" na "iron door item". Jeżeli nadal nie zadziała, podaj wersję serwera, silnik serwera oraz wersję Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 11 minut temu, Kormic napisał: Spróbuj zamienić w linijce nr 4 "iron door" na "iron door item". Jeżeli nadal nie zadziała, podaj wersję serwera, silnik serwera oraz wersję Skripta. jak dodalem item to dziala EDIT: jak zrobic zeby te drzwi byly nazwane? Edytowane 16 listopada 2020 przez RediQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, RediQ napisał: jak dodalem item to dziala EDIT: jak zrobic zeby te drzwi byly nazwane? W takim wypadku usuwasz tę linijkę z 'set slot' i zamiast niej wstawiasz: set slot 11 of player's current inventory to iron door item named "cos" set slot 13 of player's current inventory to iron door item named "cos1" set slot 15 of player's current inventory to iron door item named "cos2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 2 minuty temu, RediQ napisał: jak dodalem item to dziala EDIT: jak zrobic zeby te drzwi byly nazwane? po itemie dodaj named "nazwa" a jak chcesz opis to po named "nazwa" daj with lore "opis" Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
mam problem z gui a mam skquery i wildskript wiec prosze zeby ktos napisal skrypt na gui, a w tym gui 3 ironowe drzwi porozstawiane osobno co 1 kratke i zeby 1 drzwi wykonywaly komende "elec" 2 drzwi "med" a 3 drzwi "sec"
Edytowane przez RediQOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi