IgorM2008 10 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Witam czy ktoś by mi napisał skrypt na chat na odległość? Chodzi o to że jeśli gracz coś napisze to usłyszą go osoby tylko z odległości 20 kratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 618 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 7 godzin temu, IgorM2008 napisał: Witam czy ktoś by mi napisał skrypt na chat na odległość? Chodzi o to że jeśli gracz coś napisze to usłyszą go osoby tylko z odległości 20 kratek chat: set recipients to players in radius 20 around player Edytowane 16 listopada 2020 przez PanMaruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 @PanMaruda a czy dało by się zrobić że jeśli nikt nie będzie w pobliżu (nikt cię nie usłyszy) to wyskoczy ci powiadomienie "nikt cię nie usłyszał"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Teraz, IgorM2008 napisał: @PanMaruda a czy dało by się zrobić że jeśli nikt nie będzie w pobliżu (nikt cię nie usłyszy) to wyskoczy ci powiadomienie "nikt cię nie usłyszał"? Proszę. on chat: set recipients to players in radius 20 around player if size of players in radius 20 around player is 1: send "&cNikt cię nie usłyszał..." to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Witam czy ktoś by mi napisał skrypt na chat na odległość?
Chodzi o to że jeśli gracz coś napisze to usłyszą go osoby tylko z odległości 20 kratek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi