Czoper 2 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Witam, znowu ja z kolejnym problemem, a dokładnie z pytaniem. Czy jest możliwość ustawienia zmiennej w chance of? np: chance of {droprate}: #dalsza część# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 1 minutę temu, Czoper napisał: Witam, znowu ja z kolejnym problemem, a dokładnie z pytaniem. Czy jest możliwość ustawienia zmiennej w chance of? np: chance of {droprate}: #dalsza część# Jak najbardziej. Należy jedynie pamiętać o procencie za liczbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper 2 Opublikowano 14 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Kormic napisał: Jak najbardziej. Należy jedynie pamiętać o procencie za liczbą. Problem polega na tym, że to nie chce działać command /elytradrop [<text>]: permission: smok permission message: Nieznana komenda trigger: if arg-1 is set: set {elytradroprate} to arg-1 send "&aPomysle ustawiono szanse dropu Elytry na %arg 1%%%!" to player else: send "&aSzansa na drop Elytry to %{elytradroprate}%%%" to player on death of ender dragon: send "&6%attacker% Zabil Smoka! " to all players chance of {elytradroprate}%: #DALSZA CZĘŚĆ KODU# Nie wiem co tu nie działa EDIT: Na początku jest on load: ktory ustawia szanse na 50% i to też nie działa Edytowane 14 listopada 2020 przez Czoper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) szansa musi mieć podaną liczbę - a ty w zmiennej podajesz tekst - jakim cudem ma to zadziałać? zmień argument komendy na 'number' albo 'integer' Edytowane 14 listopada 2020 przez PanMaruda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper 2 Opublikowano 14 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Dzięki wielkie, działa jak trzeba z [<integer>], można zamknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czoper 2
Witam, znowu ja z kolejnym problemem, a dokładnie z pytaniem. Czy jest możliwość ustawienia zmiennej w chance of?
np:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi