Jonasz989 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Siemka, potrzebowałbym początkowej treści skryptu na to, aby za wykopanie, np. rudy diamentów lub złota dostawałbym określoną ilość pieniędzy (EssentialsX). Wystarczy mi tylko na jeden blok i jak dalej to rozpisać. Będę wdzięczny za pomoc Z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) Teraz, Jonasz989 napisał: Siemka, potrzebowałbym początkowej treści skryptu na to, aby za wykopanie, np. rudy diamentów lub złota dostawałbym określoną ilość pieniędzy (EssentialsX). Wystarczy mi tylko na jeden blok i jak dalej to rozpisać. Będę wdzięczny za pomoc Z fartem Proszę. Daję przykład z rudą diamentów, za której wykopanie otrzymuje się 5 do stanu konta. Wymagany plugin od ekonomii (już posiadasz EssentialsX) oraz Vault. on mine of diamond ore: add 5 to player's balance Edytowane 13 listopada 2020 przez Kormic Jonasz989 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jonasz989 0 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dziękuję, zadziałało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jonasz989 0
Siemka,
potrzebowałbym początkowej treści skryptu na to, aby za wykopanie, np. rudy diamentów lub złota dostawałbym określoną ilość pieniędzy (EssentialsX). Wystarczy mi tylko na jeden blok i jak dalej to rozpisać. Będę wdzięczny za pomoc
Z fartem
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi