RediQ 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Latwy skrypt ale nie wiem jak go napisac xD Skrypt polega na tym aby kazdy kto nie ma uprawnien "chat.mc" ten na czacie moze dopiero pisac co 2 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Teraz, RediQ napisał: Latwy skrypt ale nie wiem jak go napisac xD Skrypt polega na tym aby kazdy kto nie ma uprawnien "chat.mc" ten na czacie moze dopiero pisac co 2 sek Proszę, oto skrypt. on chat: player has permission "chat.mc": clear {cooldown::chat::%player%} if {cooldown::chat::%player%} is set else: if {cooldown::chat::%player%} is set: if difference between {cooldown::chat::%player%} and now is less than 2 seconds: cancel event send "&cOdczekaj chwilę zanim ponownie napiszesz coś na czacie!" to player stop set {cooldown::chat::%player%} to now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę, oto skrypt. on chat: player has permission "chat.mc": clear {cooldown::chat::%player%} if {cooldown::chat::%player%} is set else: if {cooldown::chat::%player%} is set: if difference between {cooldown::chat::%player%} and now is less than 2 seconds: cancel event send "&cOdczekaj chwilę zanim ponownie napiszesz coś na czacie!" to player stop set {cooldown::chat::%player%} to now dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Latwy skrypt ale nie wiem jak go napisac xD
Skrypt polega na tym aby kazdy kto nie ma uprawnien "chat.mc" ten na czacie moze dopiero pisac co 2 sek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi