Skocz do zawartości
  • 0

Skrypcik na bossy z bałwana

DabisTV
 Udostępnij

Pytanie

Siemka chciałbym żeby ktoś zrobił skrypta na bossa jest to bałwan który ma po 1k hp i respi sie na różnych kordach i na chacie co 30s ma się pojawiać wiadomość gdzie się znajduję boss a jesli ktos go zabije to wyswietla sie na title nickgracza zabil bossa 

i po zabiciu bossa balwana maja wyleciec itemki diaxowy helm,klata,spodnie,buty ochrona 5 i kilof 6/3 czyli wydajnosc 6 i szczescie 3 i 64 tnt i 64 bloki szmaragdy i beacon

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2
30 minut temu, DabisTV napisał:

Siemka chciałbym żeby ktoś zrobił skrypta na bossa jest to bałwan który ma po 1k hp i respi sie na różnych kordach i na chacie co 30s ma się pojawiać wiadomość gdzie się znajduję boss a jesli ktos go zabije to wyswietla sie na title nickgracza zabil bossa 

i po zabiciu bossa balwana maja wyleciec itemki diaxowy helm,klata,spodnie,buty ochrona 5 i kilof 6/3 czyli wydajnosc 6 i szczescie 3 i 64 tnt i 64 bloki szmaragdy i beacon

Proszę. Na górze skryptu dodałem małą sekcję konfiguracyjną, w której ustawiasz:

• możliwe koordynaty spawnu dla minimalnego X i Z oraz maksymalnego X i Z
  • nazwę bossa
  • jego maksymalne życie
  • świat, w którym ma się pojawiać
  • wiadomości dotyczące spawnu bossa i jego obecnej lokalizacji

Skrypt:

W razie błędów poinformuj mnie w tym wątku. Pamiętaj również, że nie podałeś wersji Skripta jaką posiadasz, a więc miej na uwadze, iż mogą się pojawić błędy (chociaż u mnie nie ma, a skrypt nie wymaga jakichkolwiek dodatków).

PS. W skrypcie dodałem, aby boss się nie otrzymywał obrażeń od gorąca chociażby gdyby pojawił się na pustyni.

Edytowane przez Kormic

• 0
22 godziny temu, Kormic napisał:

Proszę. Na górze skryptu dodałem małą sekcję konfiguracyjną, w której ustawiasz:

• możliwe koordynaty spawnu dla minimalnego X i Z oraz maksymalnego X i Z
  • nazwę bossa
  • jego maksymalne życie
  • świat, w którym ma się pojawiać
  • wiadomości dotyczące spawnu bossa i jego obecnej lokalizacji

Skrypt:

W razie błędów poinformuj mnie w tym wątku. Pamiętaj również, że nie podałeś wersji Skripta jaką posiadasz, a więc miej na uwadze, iż mogą się pojawić błędy (chociaż u mnie nie ma, a skrypt nie wymaga jakichkolwiek dodatków).

PS. W skrypcie dodałem, aby boss się nie otrzymywał obrażeń od gorąca chociażby gdyby pojawił się na pustyni.

Pojawiły się błędy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Mam wszystkie dodatki skRayFall _v.1.9.7, SkQuery,  skDragon 0.14.0, Skript

Używam na wersji 1.8.8

• 0
Godzinę temu, DabisTV napisał:

Pojawiły się błędy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Mam wszystkie dodatki skRayFall _v.1.9.7, SkQuery,  skDragon 0.14.0, Skript

Używam na wersji 1.8.8

Jestem jedynie z błędów w stanie wywnioskować, że posiadasz wersję Skripta niższą niż 2.2-dev34, a do skryptu jest wymagana minimum wersja 2.3. Nie pokazałeś pierwszego błędu.

Pamiętasz co napisałem?

23 godziny temu, Kormic napisał:

Pamiętaj również, że nie podałeś wersji Skripta jaką posiadasz, a więc miej na uwadze, iż mogą się pojawić błędy (chociaż u mnie nie ma, a skrypt nie wymaga jakichkolwiek dodatków).

• 0
9 godzin temu, Kormic napisał:

Jestem jedynie z błędów w stanie wywnioskować, że posiadasz wersję Skripta niższą niż 2.2-dev34, a do skryptu jest wymagana minimum wersja 2.3. Nie pokazałeś pierwszego błędu.

Pamiętasz co napisałem?

Wersja 2.1.2

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...