Dawon123 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Cześć , potrzebowałbym skryptu na działaniu podobnego jak na minefox trybu wojowniczy vs potwory ( dokładniej chodzi mi o przełączanie po śmierci woj , na potwora (nie orientuje się za bardzo jak oni to zrobili , mile widziana nawet podpowiedz )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 21 minut temu, Dawon123 napisał: Cześć , potrzebowałbym skryptu na działaniu podobnego jak na minefox trybu wojowniczy vs potwory ( dokładniej chodzi mi o przełączanie po śmierci woj , na potwora (nie orientuje się za bardzo jak oni to zrobili , mile widziana nawet podpowiedz )) Jeżeli wyjaśnisz mi dokładniej działanie tego to z chęcia ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawon123 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Jeżeli wyjaśnisz mi dokładniej działanie tego to z chęcia ci pomogę. Gdy runda się zaczęła zostajesz tzn wojownikiem ( żywym ) otrzymujesz tam jakieś Itemy ( startowe , nieistotne ) , i jeśli umrzesz to nie zostajesz na nowo wpisany jako żywy . Tylko już po każdym umraciu zostajesz ciagle potworem przez x czas z x itami ( przepraszam ze tak chaotycznie pisze , ale mam nadzieje ze zrozumiesz co mam na myśli :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawon123 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Lepszym rozwiązaniem byłoby może zebys wszedł na serwer minefox.pl i na tryb woj vs potw ( jeśli jest w regulaminie zakaz wpisywania innych IP to przepraszam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 20 minut temu, Dawon123 napisał: Gdy runda się zaczęła zostajesz tzn wojownikiem ( żywym ) otrzymujesz tam jakieś Itemy ( startowe , nieistotne ) , i jeśli umrzesz to nie zostajesz na nowo wpisany jako żywy . Tylko już po każdym umraciu zostajesz ciagle potworem przez x czas z x itami ( przepraszam ze tak chaotycznie pisze , ale mam nadzieje ze zrozumiesz co mam na myśli ) Czy ten potwór wygląda jak zombie albo coś takiego? Dawon123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 130 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Dla rozjaśnienia o co chodzi w tym trybie to można powiedzieć, że jest to polska wersja zagranicznego trybu Dwarves vs Zombies. Jeśli chodzi o skrypt tego typu to sam jakiś czas temu miałem, jednak raczej nie mam już tego skryptu. Co do tego w jaki sposób przechwycić, czy gracz jest w tej drużynie to możesz użyć zmiennej: {druzyna::%player%} = "druzyna" Sprawdzając nazwę tej zmiennej jesteś w stanie w późniejszym przypadku sprawdzić, czy gracz A jest w drużynie z graczem B, jeśli tak to możesz zablokować atakowanie siebie. if {druzyna::%attacker%} is "druzyna": if {druzyna::%victim%} is "druzyna": cancel event Jednak lepiej napisać plugin lub bawić się ze starą wersją, która może nie działać już. https://dev.bukkit.org/projects/dwarves-vs-zombies Dawon123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawon123 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Tak , jest na to plugin który podmienia skórki na tzn potwora . Dziękuje za pomoc ! Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawon123 0
Cześć , potrzebowałbym skryptu na działaniu podobnego jak na minefox trybu wojowniczy vs potwory ( dokładniej chodzi mi o przełączanie po śmierci woj , na potwora (nie orientuje się za bardzo jak oni to zrobili , mile widziana nawet podpowiedz ))
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi