DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Witam mam o taki skrypt ale jak mogę dodać do niego aby jak gracz ma pełne eq dropiło na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 5 godzin temu, DeepesT napisał: Witam mam o taki skrypt ale jak mogę dodać do niego aby jak gracz ma pełne eq dropiło na ziemie Użyj warunku 'if player has enough space for (twój item)'. Przykład: if player has enough space for 1 gold ingot: give player 1 gold ingot else: drop 1 gold ingot at player 5 godzin temu, DeepesT napisał: a gdzie to w kodzie wpisać bo jestem wiadomo jaki i ni chuchu nie wiem gdzie to wpisać do kodu Dałeś urywek kodu, a w dodatku krzywo. Według mnie powinieneś sam spróbować (no chyba, że wolisz być ciągle rozpieszczany, to już twoja sprawa). Wstawiam w code Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 W dniu 12.11.2020 o 18:13, Kormic napisał: Użyj warunku 'if player has enough space for (twój item)'. Przykład: if player has enough space for 1 gold ingot: give player 1 gold ingot else: drop 1 gold ingot at player a gdzie to w kodzie wpisać bo jestem wiadomo jaki i ni chuchu nie wiem gdzie to wpisać do kodu W dniu 12.11.2020 o 19:03, Kormic napisał: Dałeś urywek kodu, a w dodatku krzywo. Według mnie powinieneś sam spróbować (no chyba, że wolisz być ciągle rozpieszczany, to już twoja sprawa). męczę się z tym już ok 30 min i mnie krew zalewa Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi