DeepesT 10 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Witam jak zrobić własny crafting mam skrypt ale chce dodać do niego że potrzeba np po 2 tnt i jak to dodac ? np crafting 2 tnt 2 tnt 2 tnt redstone block kox redstone block 2 tnt 2tnt 2 tnt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 32 minuty temu, DeepesT napisał: Witam jak zrobić własny crafting mam skrypt ale chce dodać do niego że potrzeba np po 2 tnt i jak to dodac ? np crafting 2 tnt 2 tnt 2 tnt redstone block kox redstone block 2 tnt 2tnt 2 tnt Nie wystarczy aby przypadkiem napisać po prostu w ten sposób? on load: recipe new shaped recipe for (twój item) using 2 tnt, 2 tnt, 2 tnt, redstone block # i tak dalej... Wymagane SkQuery. Edytowane 12 listopada 2020 przez Kormic xAxee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam jak zrobić własny crafting mam skrypt ale chce dodać do niego że potrzeba np po 2 tnt i jak to dodac ? np crafting
2 tnt 2 tnt 2 tnt
redstone block kox redstone block
2 tnt 2tnt 2 tnt
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi