VEROxYT 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Mam skellett skquery skquery-lime. 1. Czy jak mam skquery-lime to mogę usunąć skquery??? 2. Powie mi ktoś jak można zrobić bossbar lub scoreboard w skellett??? Edytowane 11 listopada 2020 przez VEROxYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Mam skrypt 2.5 i paperspigot 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 4 minuty temu, VEROxYT napisał: 1. Czy jak mam skquery-lime to mogę usunąć skquery?? tak, nawet musisz. 4 minuty temu, VEROxYT napisał: 2. Powie mi ktoś jak można zrobić bossbar lub scoreboard w skellett??? dokumentacja ci powie - polecam skunity docs lub skripthub docs jeżeli jednak chcesz moje zdanie na te n temat - nie powinno się robić bossbara, scoreboardu ani tablisty w skript 5 minut temu, VEROxYT napisał: Mam skrypt 2.5 i paperspigot 1.8.8 dobry boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, PanMaruda napisał: nie powinno się robić bossbara, scoreboardu ani tablisty w skript Ale ja chcę tylko zmienną {logout.%player%} wyświetlić 2 minuty temu, PanMaruda napisał: dobry boże. Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 5 minut temu, PanMaruda napisał: dobry boże... Spokojnie, nie panikuj. Jest szansa na to, że posiada Skripta 2.5 forku Matocolotoe (na wersję 1.8). 3 minuty temu, VEROxYT napisał: Ale ja chcę tylko zmienną {logout.%player%} wyświetlić No to pójdź za radą Pana Marudy i skorzystaj z dokumentacji. Na YouTube jest na kanale Minehut poradnik dot. tworzenia bossbarów z pomocą dodatku SkRayFall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Skripta 2.5 forku Matocolotoe (na wersję 1.8). Tak ale na 1.8.8 13 minut temu, Kormic napisał: No to pójdź za radą Pana Marudy Już skorzystałem 13 minut temu, Kormic napisał: dot. tworzenia bossbarów z pomocą dodatku SkRayFall Powiedzieli mi że jak mam skquery-lime to skrayfall i wildskript mogę usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 8 godzin temu, VEROxYT napisał: Powiedzieli mi że jak mam skquery-lime to skrayfall i wildskript mogę usunąć W SkQuery nie da się zrobić bossbara, gdyż nie posiada odpowiedniej do tego składni. Do bossbarów możesz użyć albo Skelletta, albo SkRayFall (pomijając inne, mniej znane dodatki). VEROxYT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Potrzebuje żeby ktoś mi napisał przykładowadgo scoreborda w skellett. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, VEROxYT napisał: Potrzebuje żeby ktoś mi napisał przykładowadgo scoreborda w skellett. Poszukaj, w internecie jest pełno przykładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Kormic napisał: Poszukaj, w internecie jest pełno przykładów. Mam taki kod: every 1 seconds: loop all players: set name of sidebar of loop-player to "NAZWA SCOREBOARDA" set score "&6Nick: %loop-player%" in sidebar of loop-player to 2 i mam błąd w 3 i 4 linijce ??? Edytowane 12 listopada 2020 przez VEROxYT Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VEROxYT 3
Mam skellett skquery skquery-lime.
1. Czy jak mam skquery-lime to mogę usunąć skquery???
2. Powie mi ktoś jak można zrobić bossbar lub scoreboard w skellett???
Edytowane przez VEROxYTOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi