Usunięty#30711 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 kod znajdziecie tu: coś tam kombinowałem lecz nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, DareQ_ napisał: kod znajdziecie tu: Dziwne, że to u ciebie nie działa. Możesz zastąpić "event-block's y-loc" jako "event-block's altitude". Jeżeli nadal nie będzie działać, podaj wersję serwera, silnik serwera oraz wersję Skripta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#30711 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Dziwne, że to u ciebie nie działa. Możesz zastąpić "event-block's y-loc" jako "event-block's altitude". Jeżeli nadal nie będzie działać, podaj wersję serwera, silnik serwera oraz wersję Skripta. silnik: spigot 1.8.8 skrypt: latest nadal nie działa, teraz wgl nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, DareQ_ napisał: silnik: spigot 1.8.8 skrypt: latest nadal nie działa, teraz wgl nie działają A sprawdzałeś na kratce 79, 78 itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#30711 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 tak sprawdziłem zaraz podam dokładną wersję skipta Skript 2.1.2, WildSkript 1.8 OOOO działa jednak ja coś źle zrobiłem, po restarcie zadziałało to co podałeś. Dzięki wielkie Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) To jest przestarzała wersja, która raczej nie umożliwi Ci zrobienia tego czego chcesz. Przejdź na wersję 2.2+ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edit: Jeśli problem został rozwiązany bez zmiany wersji to ja nadal proponowałbym zaktualizować Skripta do wersji 2.2+, gdyż zrobisz w nim więcej bez niektórych dodatków niż na starszej wersji z tymi dodatkami. Edytowane 11 listopada 2020 przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#30711 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 30 minut temu, CountingDogs napisał: To jest przestarzała wersja, która raczej nie umożliwi Ci zrobienia tego czego chcesz. Przejdź na wersję 2.2+ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edit: Jeśli problem został rozwiązany bez zmiany wersji to ja nadal proponowałbym zaktualizować Skripta do wersji 2.2+, gdyż zrobisz w nim więcej bez niektórych dodatków niż na starszej wersji z tymi dodatkami. ok dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#30711 0
kod znajdziecie tu:
coś tam kombinowałem lecz nie działa
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi