DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Witam czy może ktos napisać skrypt iż wersje bedą poblokowane a na server będzie można wejsc tylko na 1.8.8 Server stoi na 1.12.2 Proszę o Pomoc Błagam Kochani pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Postaw serwer na 1.8.8... Robisz pierdyliard razy ten sam temat.. Zamiast zainstalować te ViaVersion i ViaRewind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 6 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktos napisać skrypt iż wersje bedą poblokowane a na server będzie można wejsc tylko na 1.8.8 Server stoi na 1.12.2 Proszę o Pomoc Błagam Kochani pomóżcie Przecież powiedziałem ci w poprzednim wątku co należy zrobić, a ty założyłeś kolejny... on connect: if minecraft version of player is not "1.8.8": kick player due to "Wymagana wersja 1.8.8!" Tak trudno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Przecież powiedziałem ci w poprzednim wątku co należy zrobić, a ty założyłeś kolejny... on connect: if minecraft version of player is not "1.8.8": kick player due to "Wymagana wersja 1.8.8!" Tak trudno? jak to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: jak to nie działa Podaj wersję TuSKe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Podaj wersję TuSKe. 1.0.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Ojojoj.. Mi się wydaje że ta wersja jest już troszkę prehistoryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, jhgggg napisał: Ojojoj.. Mi się wydaje że ta wersja jest już troszkę prehistoryczna. Troszkę? Ta wersja zdaje się, że jest z 2016 roku i nawet na stronie Spigota nie ma tej wersji, więc nie wiem skąd ją wytrzasnął. 1 minutę temu, DeepesT napisał: 1.0.5 Skąd pobrałeś tę wersję? Jeżeli jest to z TuSKe "v1" to w takim razie nie dziwię się, że nie działa. Czy są jakieś błędy w konsoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Troszkę? Ta wersja zdaje się, że jest z 2016 roku i nawet na stronie Spigota nie ma tej wersji, więc nie wiem skąd ją wytrzasnął. Skąd pobrałeś tę wersję? Jeżeli jest to z TuSKe "v1" to w takim razie nie dziwię się, że nie działa. Czy są jakieś błędy w konsoli? teraz pobrałem 1.8.2 tuske ale ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Zapewne stąd.. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No cóż.. Pobierz nowszą wersje TuSke (chociaż 1.8.2) korzystając z tego linku lub na githubie twórcy. @up jakieś błędy w konsolce? Edytowane 11 listopada 2020 przez jhgggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 6 minut temu, jhgggg napisał: Zapewne stąd.. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No cóż.. Pobierz nowszą wersje TuSke (chociaż 1.8.2) korzystając z tego linku lub na githubie twórcy. @up jakieś błędy w konsolce? w konsoli nie ma błędów jest tylko o ten błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, DeepesT napisał: teraz pobrałem 1.8.2 tuske ale ten sam problem Pobierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i spróbuj jeszcze raz. EDIT: @up W takim wypadku spróbuj dać to jako tekst. on connect: if "%minecraft version of player%" is not "1.8.8": kick player due to "Wymagana wersja 1.8.8!" Jeżeli nie zadziała, zobacz co zwraca te wyrażenie: on connect: broadcast "%minecraft version of player%" Edytowane 11 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 22 minuty temu, Kormic napisał: Pobierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i spróbuj jeszcze raz. EDIT: @up W takim wypadku spróbuj dać to jako tekst. on connect: if "%minecraft version of player%" is not "1.8.8": kick player due to "Wymagana wersja 1.8.8!" Jeżeli nie zadziała, zobacz co zwraca te wyrażenie: on connect: broadcast "%minecraft version of player%" również nie działa błąd z Minecraft version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Można Zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktos napisać skrypt iż wersje bedą poblokowane a na server będzie można wejsc tylko na 1.8.8 Server stoi na 1.12.2 Proszę o Pomoc Błagam Kochani pomóżcie
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi