Uzi 20 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Witam, Mam pytanie odnośnie komend ./setsyfspawn i ./setspawn. Gdzie zapisują się kordy z tych komend? Chciałbym je usunąć aby gracz na losowych kordach się pojawiał. Da się tak zrobić czy trzeba mieć jakiś plugin/skrypt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Teraz, Uzi napisał: Witam, Mam pytanie odnośnie komend ./setsyfspawn i ./setspawn. Gdzie zapisują się kordy z tych komend? Chciałbym je usunąć aby gracz na losowych kordach się pojawiał. Da się tak zrobić czy trzeba mieć jakiś plugin/skrypt? Ale z czego to są komendy? Same z siebie się nie wzięły. Uzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Uzi 20 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Ale z czego to są komendy? Same z siebie się nie wzięły. plugin essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 30 minut temu, Uzi napisał: plugin essentials zatem zapisują się w folderze essentialsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uzi 20
Witam,
Mam pytanie odnośnie komend ./setsyfspawn i ./setspawn.
Gdzie zapisują się kordy z tych komend? Chciałbym je usunąć aby gracz na losowych kordach się pojawiał. Da się tak zrobić czy trzeba mieć jakiś plugin/skrypt?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi