DeepesT 10 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Witam kochani mam problem nie wiem jak mogę dodać aby w gui były szyby po cały gui bo ten skrypt pisany przeze mnie nie działa Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 20 minut temu, DeepesT napisał: Witam kochani mam problem nie wiem jak mogę dodać aby w gui były szyby po cały gui bo ten skrypt pisany przeze mnie nie działa Z góry dziękuję za pomoc 1. Niepotrzebnie dwukrotnie anulujesz event, a w dodatku w złych miejscach to robisz. Przy tym skrypcie gracz nie będzie mógł przemieszczać przedmiotów w swoim ekwipunku (o ile nie było to zamierzonym zabiegiem z twojej strony). Anulowanie eventu w mojej ocenie powinno być po dwóch pierwszych warunkach i nie powinno być zawarte w bloku drugiego warunku. 2. Skrypt może nie działać ze względu na trzy rzeczy: Nazwa GUI się nie zgadza, która jest sprawdzana w pierwszym warunku zaraz po wydarzeniu. Nie klikasz faktycznego 15 slotu w GUI. Pamiętaj, że indeksowanie slotów zaczyna się od 0, więc slot nr 15 właściwie będzie slotem nr 16. Popełniłeś jakieś inne głupstwo w kodzie lub są błędy, o których nie poinformowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 13 minut temu, Kormic napisał: 1. Niepotrzebnie dwukrotnie anulujesz event, a w dodatku w złych miejscach to robisz. Przy tym skrypcie gracz nie będzie mógł przemieszczać przedmiotów w swoim ekwipunku (o ile nie było to zamierzonym zabiegiem z twojej strony). Anulowanie eventu w mojej ocenie powinno być po dwóch pierwszych warunkach i nie powinno być zawarte w bloku drugiego warunku. 2. Skrypt może nie działać ze względu na trzy rzeczy: Nazwa GUI się nie zgadza, która jest sprawdzana w pierwszym warunku zaraz po wydarzeniu. Nie klikasz faktycznego 15 slotu w GUI. Pamiętaj, że indeksowanie slotów zaczyna się od 0, więc slot nr 15 właściwie będzie slotem nr 16. Popełniłeś jakieś inne głupstwo w kodzie lub są błędy, o których nie poinformowałeś. Tak wyglądała cały kod może coś zle robię że to nie dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 10 minut temu, DeepesT napisał: Tak wyglądała cały kod może coś zle robię że to nie dział Podałem ci przecież co może być powodem błędu w działaniu skryptu, więc do dzieła i sprawdzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam kochani mam problem nie wiem jak mogę dodać aby w gui były szyby po cały gui
bo ten skrypt pisany przeze mnie nie działa Z góry dziękuję za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi