Glicz 242 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Witam, Czy dało by się zrobić coś takiego? on command: if player has permission of command: #reszta kodu Jeżeli nie, to może skript-reflectem? Proszę o pomoc! Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 13 minut temu, Michix napisał: Witam, Czy dało by się zrobić coś takiego? on command: if player has permission of command: #reszta kodu Jeżeli nie, to może skript-reflectem? Proszę o pomoc! Z góry dziękuję! Tak, jest to możliwe przy pomocy metody getPermission() z klasy Command. Mimo wszystko nawet poprzez skript-reflect ciężko to jakkolwiek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 242 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Tak, jest to możliwe przy pomocy metody getPermission() z klasy Command. Mimo wszystko nawet poprzez skript-reflect ciężko to jakkolwiek zrobić. a napisałbyś mi taki skrypt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 2 minuty temu, Michix napisał: a napisałbyś mi taki skrypt? Inaczej powiem. W mojej ocenie nie jest to możliwe do zrobienia (o ile nie uda ci się jakoś w skript-reflect'cie użyć metody onCommand()). Jeżeli natomiast ci się uda, będziesz mógł się odnieść do zmiennej 'command' i odczytać z niej permisję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 242 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Inaczej powiem. W mojej ocenie nie jest to możliwe do zrobienia (o ile nie uda ci się jakoś w skript-reflect'cie użyć metody onCommand()). Jeżeli natomiast ci się uda, będziesz mógł się odnieść do zmiennej 'command' i odczytać z niej permisję. Ok :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Glicz 242
Witam,
Czy dało by się zrobić coś takiego?
Jeżeli nie, to może skript-reflectem?
Proszę o pomoc!
Z góry dziękuję!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi