NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 elo szukam kogos co mi napisze skrypt np jak sie napisze /laggg (nick) to temu sie laguje mc dasie takie cos zrobic bo kiedys mialem takie cos pls PanMaruda, Usunięty#29721 i Usunięty#19006 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 38 minut temu, NalkareQ napisał: elo szukam kogos co mi napisze skrypt np jak sie napisze /laggg (nick) to temu sie laguje mc dasie takie cos zrobic bo kiedys mialem takie cos pls Proszę, oto skrypt. command /laggg <player>: trigger: play 10000 mob spawner flames at arg-1's head to arg-1 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 a one zniknal? 57 minut temu, Kormic napisał: Proszę, oto skrypt. command /laggg <player>: trigger: play 10000 mob spawner flames at arg-1's head to arg-1 a one zniknal? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, NalkareQ napisał: a one zniknal? No tak, one nie trwają wiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 no ale mi chodzi o to czy to jedna osobe zlaguje czy caly serwer 54 minuty temu, Kormic napisał: No tak, one nie trwają wiecznie. no ale mi chodzi o to czy to jedna osobe zlaguje czy caly serwer Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, NalkareQ napisał: no ale mi chodzi o to czy to jedna osobe zlaguje czy caly serwer Nie wiem, musisz sam zobaczyć. Nigdy czegoś takiego nie robiłem jak komenda na lagowanie gry gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 wysyłasz graczowi milion particlesów "crit", ot cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 28 minut temu, SernickLOL napisał: wysyłasz graczowi milion particlesów "crit", ot cała filozofia a dasz mi do tego kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 8 minut temu, NalkareQ napisał: a dasz mi do tego kod? Wystarczy, że zamienisz w moim kodzie 'mob spawner flames' na 'critical hit' i zwiększysz opcjonalnie ilość efektów w ostatniej linijce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 3 godziny temu, Kormic napisał: Wystarczy, że zamienisz w moim kodzie 'mob spawner flames' na 'critical hit' i zwiększysz opcjonalnie ilość efektów w ostatniej linijce. wyskakuje mi blad An internal error occurred while attempting to peform this command. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (edytowane) Teraz, NalkareQ napisał: wyskakuje mi blad An internal error occurred while attempting to peform this command. W takim wypadku zmniejszaj ilość tak długo jak błąd będzie się pokazywał. Jest to zabezpieczenie Skripta przed wykonywaniem zbyt obszernych akcji. Edytowane 8 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NalkareQ 1 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 24 minuty temu, Kormic napisał: W takim wypadku zmniejszaj ilość tak długo jak błąd będzie się pokazywał. zrobilem nawet dalem na 100 i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 podaj wersje skrypta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NalkareQ 1
elo szukam kogos co mi napisze skrypt np jak sie napisze /laggg (nick) to temu sie laguje mc dasie takie cos zrobic bo kiedys mialem takie cos pls
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi