DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Witam czy może ktos mi pomóc i napisać dla mnie skrypt iż sandfarer,boyfarmer,kopacz fosy działają tylko na terenie gildi a w innym miejscu nie mozna go postawic bo pisze iż działają tylko na terenie gildii z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktos mi pomóc i napisać dla mnie skrypt iż sandfarer,boyfarmer,kopacz fosy działają tylko na terenie gildi a w innym miejscu nie mozna go postawic bo pisze iż działają tylko na terenie gildii z góry dziękuję za pomoc Proszę, wymagany FunnySkAddon oraz oczywiście FunnyGuilds (nie podałeś pluginu na gildie, więc zgaduję). W linijkach od 2 do 4 ustawiasz czym są poszczególne przedmioty na twoim serwerze. options: sandFarmer: gold ore named "Sand Farmer" boyFarmer: coal ore named "Boy Farmer" kopaczFosy: iron ore named "Kopacz fosy" on place: player's tool is {@sandFarmer} or {@boyFarmer} or {@kopaczFosy} guild at player's location is not set cancel event send "&cSand Farmery, Boy Farmery i kopacze fosy działają tylko na terenie gildii!" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 21 minut temu, Kormic napisał: Proszę, wymagany FunnySkAddon oraz oczywiście FunnyGuilds (nie podałeś pluginu na gildie, więc zgaduję). W linijkach od 2 do 4 ustawiasz czym są poszczególne przedmioty na twoim serwerze. options: sandFarmer: gold ore named "Sand Farmer" boyFarmer: coal ore named "Boy Farmer" kopaczFosy: iron ore named "Kopacz fosy" on place: player's tool is {@sandFarmer} or {@boyFarmer} or {@kopaczFosy} guild at player's location is not set cancel event send "&cSand Farmery, Boy Farmery i kopacze fosy działają tylko na terenie gildii!" to player jest 1 błąd o to on Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) Teraz, DeepesT napisał: jest 1 błąd o to on Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Po samym błędzie nie jestem w stanie stwierdzić co tam wpisałeś. Podaj skrypt i dodatkowo wersję Skripta. Edytowane 7 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Po samym błędzie nie jestem w stanie stwierdzić co tam wpisałeś. Podaj dodatkowo wersję Skripta. ver skript 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Po samym błędzie nie jestem w stanie stwierdzić co tam wpisałeś. Podaj skrypt i dodatkowo wersję Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 6 minut temu, DeepesT napisał: Z tego co widzę, to 'stone block' zniknął ze skryptu, no cóż... Mam jednak dwie uwagi. 1. Skrypt wygląda okropnie. Niepotrzebnie tworzysz dla każdego rejestrowania receptury nowy event. Tak samo zrobiłeś w przypadku stawiania różnych bloków. 2. Nie używaj podłóg (underscore'ów) w ID bloków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Z tego co widzę, to 'stone block' zniknął ze skryptu, no cóż... Mam jednak dwie uwagi. 1. Skrypt wygląda okropnie. Niepotrzebnie tworzysz dla każdego rejestrowania receptury nowy event. Tak samo zrobiłeś w przypadku stawiania różnych bloków. 2. Nie używaj podłóg (underscore'ów) w ID bloków. rozumiem czy może pan poprawić aby to działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, DeepesT napisał: rozumiem czy może pan poprawić aby to działało Nie, nie mogę. Powiedziałem ci co masz zrobić. Połącz trzy 'on script load' w jedno i tak samo zrób z 'on place' nie zapominając o warunku sprawdzającym postawiony blok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktos mi pomóc i napisać dla mnie skrypt iż sandfarer,boyfarmer,kopacz fosy działają tylko na terenie gildi a w innym miejscu nie mozna go postawic bo pisze iż działają tylko na terenie gildii z góry dziękuję za pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi