P4vl0vskyyy 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) Hej! Chciałem sobie napisać skrypt ale coś mi nie działa loopowanie więc postanowiłem napisać tutaj. on chat: message contains "test": loop all players if loop-player has permission "test.test" send "tttttttttttttttttt" to loop-players Nie wiem czemu ale nie może mi zrozumieć tego: send "tttttttttttttttttt" to loop-players ma ktoś jakiś pomysł? Edytowane 6 listopada 2020 przez xAxee Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, P4vl0vskyyy napisał: Nie wiem czemu ale nie może mi zrozumieć tego: send "tttttttttttttttttt" to loop-players Dlatego nie rozumie, ponieważ nie ma czegoś takiego jak 'loop-players', jest jedynie 'loop-player'. Dodam, że 'loop all players' powinno się kończyć dwukropkiem i po tym powinno być o jedno wcięcie (jeden tab) więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P4vl0vskyyy 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Dlatego nie rozumie, ponieważ nie ma czegoś takiego jak 'loop-players', jest jedynie 'loop-player'. Dodam, że 'loop all players' powinno się kończyć dwukropkiem i po tym powinno być o jedno wcięcie (jeden tab) więcej. aha dobra. Mialem też loop-player ale zmieniłem bo nie działało, na śmierć zapomniałem o ":", dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 on chat: if message contains "test": send "tttttt" to all players where [input has permission "test.test"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 P4vl0vskyyy 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
P4vl0vskyyy 0
Hej! Chciałem sobie napisać skrypt ale coś mi nie działa loopowanie więc postanowiłem napisać tutaj.
on chat: message contains "test": loop all players if loop-player has permission "test.test" send "tttttttttttttttttt" to loop-players
Nie wiem czemu ale nie może mi zrozumieć tego: send "tttttttttttttttttt" to loop-players
ma ktoś jakiś pomysł?
Wstawiam w code
Notatka dodana przez xAxee
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi