Korus135 4 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Jest skrypt na pisanie kolorem na czacie ? jeżeli tak to permisia: sing.kolor Przykład (&aSiema) bedzie w tedy na zielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Teraz, Korus135 napisał: Jest skrypt na pisanie kolorem na czacie ? jeżeli tak to permisia: sing.kolor Przykład (&aSiema) bedzie w tedy na zielono Proszę. on chat: player has permission "sing.kolor" set chat format to "[player]: &a[message]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Nie o to mi chidzilo o to ze mozna pisac na kolorowo piszac np. &aSiema O to mi chodzilo jak wtedy o tabliczce on sign change: player has permission "sing.kolor" set line 1 of event-block to colored line 1 of event-block set line 2 of event-block to colored line 2 of event-block set line 3 of event-block to colored line 3 of event-block set line 4 of event-block to colored line 4 of event-block Edytowane 5 listopada 2020 przez CountingDogs Łączę posty i wstawiam w code Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Teraz, Korus135 napisał: Nie o to mi chidzilo o to ze mozna pisac na kolorowo piszac np. &aSiema Aaa... teraz rozumiem. on chat: player has permission "sing.kolor" set message to coloured message Korus135 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korus135 4
Jest skrypt na pisanie kolorem na czacie ? jeżeli tak to permisia: sing.kolor
Przykład (&aSiema) bedzie w tedy na zielono
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi