Helczyk 305 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 (edytowane) Wykonam prostą i ładną stronę internetową dla Twojego serwera Minecraft. Mam kilkuletnie doświadczenie w tworzeniu aplikacji webowych, a wykonując je, zawsze jestem staranny i dokładny. Pewnym krokiem poruszam się po Bootstrapie oraz CodeIgniterze 4. Lubię wyzwania, ale moja oferta jest skierowana pod proste zlecenia, które są dla mnie przyjemnym oderwaniem od codziennych obowiązków. Chętnie pomagam i dzielę się swoją wiedzą, nawet pomimo braku porozumienia, staram się nie zostawiać interesanta z niczym. Przykładowe elementy strony: aktualności; status; historia oraz opis; wyszczególnione cechy; banery reklamowe partnerów; galeria zdjęć; członkowie administracji; topki; ostatnie bany; FAQ – często zadawane pytania; regulamin; polityka prywatności. Polecane oprogramowanie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! – forum, miejsce rozmów dla społeczności; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! – blog, odpowiednie umiejscowienie dla masy treści; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! – monitoring serwerów oraz poszczególnych usług; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! – analityka aplikacji webowych. Dodatkowo jestem w stanie skonfigurować strefę DNS domeny, podpiąć ją pod hosting WWW, a także nie jest dla mnie problemem stworzenie małego itemshopu. Wycena: Koszt ustalany jest indywidualne – dość standardowa odpowiedź, ale proszę o wyrozumienie. Jeżeli niska cena odgrywa ważną rolę, należy bez strachu poinformować mnie o tym na początku rozmowy. Wybrane wykonania zleceń: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Kontakt: Discord Helczyk#6904 E-mail Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 5 stycznia przez Helczyk Aktualizacja oferty Usunięty#5541, knugi, boleknowak i 11 innych 8 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 ze swojej strony goraco polecam, swietny stosunek ceny do jakosci, profesjonelne i indywidualne podejscie do kazdego klienta Helczyk i elimssmile 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meizol 2 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Fajne podejście i natychmiastowa pomoc polecam Helczyk i elimssmile 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latek 30 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Jak najbardziej mogę polecić allergowicza. Helczyk i elimssmile 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaKePl 0 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 ile za taką strone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 305 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) W dniu 5.11.2020 o 19:45, SaKePl napisał: ile za taką strone ? Cena jest zawsze ustalana indywidualnie, w zależności czego potrzebujesz i jakie masz wymagania. Możesz napisać do mnie na Discordzie / PW. Edytowane 8 maja 2021 przez Nioo Reedzev_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiimoSrimo 3 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 może sie do ciebie zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 305 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 7 godzin temu, ZiimoSrimo napisał: może sie do ciebie zgłoszę Zapraszam, czekam na Discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian5063 2 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Polecam bardzo serdecznie, ogólnie wszystko przebiegło bez żadnych problemów i oszustwa finansowego Zapłaciłem za pomocą PaySafeCard, aczkolwiek nie było z tym większych problemów Strona internetowa jest taka jaką sobie wymarzyłem, dziękuję Helczyk i elimssmile 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 776 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Kiedyś zapytałem jego o kosztorys, lecz moje wymagania przerastały wszystko. Lecz polecam allegrowicza, bo jest rzetelny i wie że nie można porywać się z motyką na księżyc. +100 Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanekx123xx1 8 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Wielkie dzięki za pomoc! Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 150 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Strasznie szybka realizacja, dobry stosunek ceny do jakości. Polecam tego allegrowicza! Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 305 Opublikowano 25 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2022 (edytowane) Więcej screenów, lekkie zmiany w opisie i nowa dodatkowa metoda kontaktu (e-mail Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Zapraszam, oferta jest nadal aktualna! Edytowane 21 sierpnia 2022 przez Helczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 537 Opublikowano 3 września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 września 2022 Ja za to chciałbym pochwalić użytkownika za uczciwość. Gdy nie ma czasu na projekt, to wprost napisze i poleci inne rozwiązanie, a nie robi jest na szybko i na "odwal". + dla Ciebie. Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 305 Opublikowano 6 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia Oferta została zaktualizowana, zainteresowanych zachęcam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 305 Opublikowano 25 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca Dziękuję za ogromny odzew i współpracę! Nie chcę wykonywać zleceń przez około rok, dlatego oferta przestaje być aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi