Skocz do zawartości
  • 0

Plecaki

Viter
 Udostępnij

Pytanie

Otoz chcialbym zrobic skrypt na plecaki a mianowicie 3 rodzaje: maly (9 slotów) sredni (18 slotów) i duzy (27 slotów) i zeby je mozna bylo odblokowac poprzez kupienie ich za okreslona kwote i pozniej z nich korzystac oto czesc mojego skryptu ale cos to nie dziala mi pomoze ktos??

(Po pierwszym kliknieciu jezeli ma gracz tyle zeby kupic to go kupuje i zamyka mu menu (lub jezeli nie stac go) po drugim kliknieciu zeby mogl korzystac juz z plecaka)

Edytowane przez CountingDogs
CountingDogs

Wstawiam w code

Notatka dodana przez CountingDogs

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Godzinę temu, Viter napisał:

Otoz chcialbym zrobic skrypt na plecaki a mianowicie 3 rodzaje: maly (9 slotów) sredni (18 slotów) i duzy (27 slotów) i zeby je mozna bylo odblokowac poprzez kupienie ich za okreslona kwote i pozniej z nich korzystac oto czesc mojego skryptu ale cos to nie dziala mi pomoze ktos??

Dobrze, ale co nie działa? Nawet nie powiedziałeś kiedy pojawia się problem ze skryptem.

Co do samego skryptu, nie podobają mi się w nim dwie rzeczy:

1. Dlaczego w sekcji 'variables' jest 'trigger'? Słówko występuje jedynie w komendach (a dokładniej w ich definiowaniu). Mimo wszystko być może o czymś nie wiem i chętnie wysłucham na czym to ma polegać.

2. Nie podobają mi się również wszystkie 'wait 2 tick' w skrypcie, które rzecz jasna są zbędne, a mogą ułatwić znacznie robotę wszystkim graczom, którzy będą chcieli kopiować przedmioty.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...