Sabat 1 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 generalnie mam coś takiego:on skript load: new Recipe "dwarven"; "dwarven".Recipe.registerIngredient{1, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{2, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{3, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{4, 1 iron ingot}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{5, 1 iron ingot}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{6, 1 iron ingot}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{7, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{8, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerIngredient{9, 1 brick}; "dwarven".Recipe.registerResult{1 nether brick named "Krasnoludzki metal" with lore "Sztabka krasnoludzkiego metalu"}; "dwarven".Recipe.register{}i jak w crafting table ułożę to w sposób górna linijka cegły, środkowa iron i dolna cegły to nie działa, nie wychodzi mi z tego żaden przedmiot. WHY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 robisz to na creative? bo na creative to często nie działa. na survivalu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 na survivalu oczywiście to robie Wersja serwera 1.7.2 jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 on script load: register new shaped recipe for nether brick named "Krasnoludzki metal" using brick, brick, brick, iron ingot, iron ingot, iron ingot, brick, brick, brick Powinno dzialac :) (nie testowalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! O co k* chodzi?? żadne receptury nie działają chociaż mam wszystko jak trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Brick to blok cegiel nie sztabka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Bricks(minecraft:brick_block)Brick(minecraft:brick)Ale spróbuje z patykami zamiast cegieł. OK spoko, działa, ale jak wtedy nazywa się cegła?? Edytowane 14 listopada 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 spróbuj brick:0albo clay_bricklub clay brick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 clay bricks item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sabat 1
generalnie mam coś takiego:
i jak w crafting table ułożę to w sposób górna linijka cegły, środkowa iron i dolna cegły to nie działa, nie wychodzi mi z tego żaden przedmiot. WHY??
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi