JaneQx 0 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Hej, wie ktos jak "napisac" cos na title? Proboje send title "&aWitamy!" with subtitle "&e%player%" to player ale nie dziala moja wersja skripta: 2.2-Fixes-V8B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 (edytowane) 1 minutę temu, JaneQx napisał: Hej, wie ktos jak "napisac" cos na title? Proboje send title "&aWitamy!" with subtitle "&e%player%" to player ale nie dziala moja wersja skripta: 2.2-Fixes-V8B Dlatego nie działa, gdyż wysyłanie "title" zostało wprowadzone w wersji 2.3. W tej sytuacji masz dwa wyjścia: 1. Pobrać dodatek SkRayFall i użyć jego sposobu na wysyłanie "title". # Przykład: send player title "test" with subtitle "test" 2. Zaktualizować Skripta do minimum wersji 2.3. EDIT: Na przyszłość pamiętaj, że problemy ze skryptami podajesz w dziale Skript > Pytania i Problemy, natomiast zlecenia dotyczące napisania skryptu w Skript > Zlecenia. W tym dziale (mam na myśli Skrypty > Nauka) umieszcza się proste skrypty, nieskomplikowane w budowie. Dzięki składaniu pytań, zleceń itp. w odpowiednich działach oszczędzisz nerwów moderacji forum. Edytowane 30 października 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaneQx 0 Opublikowano 30 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Teraz, Kormic napisał: Dlatego nie działa, gdyż wysyłanie "title" zostało wprowadzone w wersji 2.3. W tej sytuacji masz dwa wyjścia: 1. Pobrać dodatek SkRayFall i użyć jego wysyłania title. # Przykład: send player title "test" with subtitle "test" 2. Zaktualizować Skripta do minimum wersji 2.3. Dzk, wgralem plg SkRayFall i dziala. Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JaneQx 0
Hej, wie ktos jak "napisac" cos na title?
Proboje send title "&aWitamy!" with subtitle "&e%player%" to player ale nie dziala
moja wersja skripta: 2.2-Fixes-V8B
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi