ChlebekPlayer 4 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! vs Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 3 wybierz XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 28 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Teraz, Addiss9 napisał: 3 wybierz XDDD NCP xd, chyba ze jakies propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 matrix, polecam MineCastZaprasza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 9 minut temu, ChlebekPlayer napisał: NCP xd, chyba ze jakies propozycje Matrix w wersji darmowej + NoCheatPlus wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nof 19 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Darmowy: Matrix Płatny: AAC (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 28 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 35 minut temu, nof napisał: Darmowy: Matrix Płatny: AAC (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) mam taki problem ze jak go wgram to mi go nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Co wy macie z tym Matrixem on ledwo co Fly blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 10 godzin temu, dziwakkolega napisał: Co wy macie z tym Matrixem on ledwo co Fly blokuje ja mam wersje płatną i żaden cheat który robi coś sensownego z huzuni, wursta i airstois czy jakoś tak, sprawdzałem i blokował bez problemu MineCastZaprasza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 11 godzin temu, dziwakkolega napisał: Co wy macie z tym Matrixem on ledwo co Fly blokuje Pewnie go nawet nie testowałeś. 15 godzin temu, ChlebekPlayer napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! vs Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ani ten, ani ten. Bierz matrixa (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 29 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 1 minutę temu, Helios1993 napisał: Pewnie go nawet nie testowałeś. Ani ten, ani ten. Bierz matrixa (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) mówiłem ze jak go wgrywam nie pojawia sie folder i nie wykrywa pluginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Teraz, ChlebekPlayer napisał: mówiłem ze jak go wgrywam nie pojawia sie folder i nie wykrywa pluginu Bo pewnie nie masz protocolliba, który jest wymagany przez większość antycheatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 29 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Teraz, Helios1993 napisał: Bo pewnie nie masz protocolliba, który jest wymagany przez większość antycheatów. A Matrix w wersji darmowej banuje automatycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Jeśli go odpowiednio skonfigurujesz to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 29 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 4 minuty temu, Helios1993 napisał: Jeśli go odpowiednio skonfigurujesz to tak. aha, wgrałem proctolib i nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 3 minuty temu, ChlebekPlayer napisał: aha, wgrałem proctolib i nadal nie działa Pokaż logi (plik logs/latest.log). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 29 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 1 minutę temu, Helios1993 napisał: Pokaż logi (plik logs/latest.log). dobra 3 raz zrestartowałem i jest. W którym miejscu wpisać komende do banowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 W configu masz wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 2 godziny temu, Helios1993 napisał: Pewnie go nawet nie testowałeś. Ani ten, ani ten. Bierz matrixa (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) testowałem wiele razy przypomnij sobie może sytuacje z "Masters" który ci udowodnił że Matrix to gówno za przeproszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 1 godzinę temu, dziwakkolega napisał: testowałem wiele razy przypomnij sobie może sytuacje z "Masters" który ci udowodnił że Matrix to gówno za przeproszeniem Pamiętam tą sytuację, Masters "testował" go na prehistorycznej wersji pluginu z wyłączonym wyrzucaniem z serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Helios1993 napisał: Pamiętam tą sytuację, Masters "testował" go na prehistorycznej wersji pluginu z wyłączonym wyrzucaniem z serwera. Tak czy siak nie nadaje sie on na mój serwer BedWars Musiałem troszeczke kasy wydać na Płatny AntyCheat z Matrixem był taki problem że blokował ludzi jak budowali mosty I postanowiłem Zainstalować NoCheatPlus z Cerbus AntyCheat NoCheatPlus Skonfigurowałem odpowiednio dobre aby sobie radził w moim przypadku Wali puste hity jak ma sie kill aure Podobnie jak na Bedwarsach na Krainamc.pl Edytowane 29 października 2020 przez dziwakkolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
vs
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi