KaWaNoS 24 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 Cześć, próbowałem napisać skrypt na trade ale nie chce działać. Mógłby ktoś zobaczyć co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 4 minuty temu, KaWaNoS napisał: nie chce działać Dobrze, ale co nie chce działać? Gdzie skrypt się zatrzymuje? Czy spróbowałeś zrobić debuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 22 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) Chodzi o to, że podczas trade'a klikając w item, którym chcę się wymienić po prostu znika, tzn. ja nie widzę tego przedmiotu w miejscu gdzie powinien się pojawić po kliknięciu w niego. Druga osoba natomiast go widzi ale tylko wtedy, kiedy nie jest on zestackowany, czyli jak kliknę w item, który jest 1 w slocie nie więcej. Ma to działać po prostu jak typowy skrypt na trade, który znajduje się np. na większości serwerów typu RPG. Edytowane 22 października 2020 przez KaWaNoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Polecam użyć skryptu od @knugi który jest sprawdzony i raczej nie powinien posiadać żadnych bugów iwg knugi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KaWaNoS 24
Cześć, próbowałem napisać skrypt na trade
ale nie chce działać. Mógłby ktoś zobaczyć co jest nie tak?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi