Kelly303 0 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Cześć. Mam pewien problem. Czy ktoś mógł by napisać skrypt na rzucanie armor standem? Poprostu gdy kliknę ppm jakimś itemkiem to rzucam armor standem tam gdzie się patrzę. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 4 minuty temu, Kelly303 napisał: Cześć. Mam pewien problem. Czy ktoś mógł by napisać skrypt na rzucanie armor standem? Poprostu gdy kliknę ppm jakimś itemkiem to rzucam armor standem tam gdzie się patrzę. Z góry dziękuję. Proszę. Różdżkę możesz otrzymać przy pomocy komendy /rozdzka. W linijce nr 3 zmieniasz moc wystrzału, może to być również liczba dziesiętna (np. 0.9, 1.7 itd.). on right click: if player's tool is blaze rod named "&aMagiczna Różdżka": shoot an armor stand from player with speed 3 command /rozdzka: trigger: give player 1 blaze rod named "&aMagiczna Różdżka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelly303 0 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kelly303 0
Cześć. Mam pewien problem. Czy ktoś mógł by napisać skrypt na rzucanie armor standem? Poprostu gdy kliknę ppm jakimś itemkiem to rzucam armor standem tam gdzie się patrzę. Z góry dziękuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi