q1zZ_ 0 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na Dynietnice chodzi w tym o to że gdy kliknie się LPM na dynie z nazwą "&6&lDynietnica" to wystrzeli dynia w kierunku gdzie się klikneło LPM (Nie wiem czy da się zrobić coś takiego ale myśle że tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 6 minut temu, q1zZ_ napisał: Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na Dynietnice chodzi w tym o to że gdy kliknie się LPM na dynie z nazwą "&6&lDynietnica" to wystrzeli dynia w kierunku gdzie się klikneło LPM (Nie wiem czy da się zrobić coś takiego ale myśle że tak) Cóż, skrypt zrobiłem, aczkolwiek trafiłem na ograniczenia skript-reflecta (castowanie do 'byte' niestety nie działa). Mimo wszystko masz kod, być może przyda ci się w innym celu. import: org.bukkit.material.MaterialData org.bukkit.Bukkit on left click: if player's tool is pumpkin named "&6&lDynietnica": player's location.getWorld().spawnFallingBlock(player's location, new MaterialData(Material.PUMPKIN, (byte)0)) push last spawned entity in the direction of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 34 minuty temu, Kormic napisał: Cóż, skrypt zrobiłem, aczkolwiek trafiłem na ograniczenia skript-reflecta (castowanie do 'byte' niestety nie działa). Mimo wszystko masz kod, być może przyda ci się w innym celu. import: org.bukkit.material.MaterialData org.bukkit.Bukkit on left click: if player's tool is pumpkin named "&6&lDynietnica": player's location.getWorld().spawnFallingBlock(player's location, new MaterialData(Material.PUMPKIN, (byte)0)) push last spawned entity in the direction of player Dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na Dynietnice chodzi w tym o to że gdy kliknie się LPM na dynie z nazwą "&6&lDynietnica" to wystrzeli dynia w kierunku gdzie się klikneło LPM (Nie wiem czy da się zrobić coś takiego ale myśle że tak)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi