Diablo33 0 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) mam pytanie jak wziąć zrobić by tnt gdy odpalisz to żeby po wybuchu nie mnożyło się? mam taki problem że za każdym razem czy rzucaki czy zwykłe tnt odpalam to po wybuchu nagle pojawiają się 2 i tak co chwile co 4 więcej i w minute jest już ich z 60 odpalonych czy ktoś wie jak to naprawić ? Edytowane 15 października 2020 przez xNightPower_ Usuwam zbędne formatowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Podaj listę używanych przez ciebie pluginów i skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 3 godziny temu, Diablo33 napisał: mam pytanie jak wziąć zrobić by tnt gdy odpalisz to żeby po wybuchu nie mnożyło się? mam taki problem że za każdym razem czy rzucaki czy zwykłe tnt odpalam to po wybuchu nagle pojawiają się 2 i tak co chwile co 4 więcej i w minute jest już ich z 60 odpalonych czy ktoś wie jak to naprawić ? To nie jest normalne działanie Minecrafta. Jestem pewien, że powoduje to plugin, bądź skrypt na serwerze. Tak jak Wiktor napisał, podaj listę posiadanych pluginów i skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Diablo33 0 Opublikowano 15 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 56 minut temu, wiktorm12 napisał: Podaj listę używanych przez ciebie pluginów i skryptów Skrypty : - AutoMSG.sk - Cobblex-Best_1.0.sk - DIablo-KitGui.sk - Diablo-WarpGUI.sk - DiabloChaton.sk - DiabloDrewniarka.sk - DiabloEffekty.sk - DiablocaseDrop.sk - Rzucaki-od-Diablo33.sk - Sprawdzanie.sk - sklep_od_diablo33.sk Pluginy : ColoredSigns DWPStoniarki - dodaje do gry stoniarki Diablo-AntyLogout - po nazwie widać do czego DiabloAntiProxy - po nazwie widać DiabloAutoBan - banuje automatycznie za haxy DiabloBlock - pozwala zmienić sztpaki na bloki DiabloCase - dodaje do gry premium case DiabloDrop - drop ze stone DiabloFarmer - plugin na boy farmerki sand farmerki prwdziwa nazwa MBoy znane to jest DiabloHolo - plugin na hologramy GreatKits - plugin na kity znany DiabloRanndomTP - plugin na random tp DiabloSkin - plugin na skiny robiony na podobienstwo MySkin DiabloSuperSzybkaStoniarka - dodaje do gry bardzo szybką stoniarke DiabloTNT blokuje tnt po wyrzej 50 poziomu DiabloTimeTNT - blokuje tnt w danych godzinach nocnych np 6:00 do 22:00 DiabloTitlebar - ekran startowy przy dołanczaniu na serwer DiabloVanish - na vanish Essentials - wiadomo co to jest FunnyGuilds - wiadomo co to jest MyCommand - wiadomo co to jest NanoOtchlan - wiadomo co to jest OpenInv - wiadomo co to jest PermissionsEx - wiadomo co to jest PluginMetrics - nwm do czego to :? Schowek - wiadomo co to jest SkQuery - wiadomo co to jest Skript - wiadomo co to jest Updater Vault - wiadomo co to jest WorldEdit - wiadomo co to jest WorldGuard - wiadomo co to jest XiePandora - wiadomo co to jest bStats hugoBans - wiadomo co to jest skRayFall - wiadomo co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) 20 minut temu, Diablo33 napisał: Rzucaki-od-Diablo33.sk Masz tego od groma. Czy próbowałeś samemu wyrzucać skrypty i pluginy po kolei, a następnie sprawdzać, który konkretnie powoduje problemy? Nawet jeżeli prowadzisz obecnie serwer, zarządź przerwę techniczną. Natomiast jeśli nie, to tym lepiej, bo masz nieograniczony czas. EDIT: Mogę jedynie powiedzieć, że podejrzany wydaje mi się plik "Rzucaki-od-Diablo33.sk". Przynajmniej pokaż jego zawartość. Pamiętaj również, aby sprawdzać pluginy po kolei. Edytowane 15 października 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Diablo33 0 Opublikowano 15 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) 6 minut temu, Kormic napisał: Masz tego od groma. Czy próbowałeś samemu wyrzucać skrypty i pluginy po kolei, a następnie sprawdzać, który konkretnie powoduje problemy? Nawet jeżeli prowadzisz obecnie serwer, zarządź przerwę techniczną. Natomiast jeśli nie, to tym lepiej, bo masz nieograniczony czas. EDIT: Mogę jedynie powiedzieć, że podejrzany wydaje mi się plik "Rzucaki-od-Diablo33.sk". Przynajmniej pokaż jego zawartość. Pamiętaj również, aby sprawdzać pluginy po kolei. oki spróbuje dzięki Edytowane 15 października 2020 przez wiktorm12 Poprawiam błędy ortograficzne. Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 324 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) Pokaż ten skrypt rzucaki, wywal permissionsex. Wypisz prawdziwe nazwy pluginów, które mają w nazwie ustawionej przez ciebie "diablo". Edytowane 15 października 2020 przez Helios1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Diablo33 0
mam pytanie jak wziąć zrobić by tnt gdy odpalisz to żeby po wybuchu nie mnożyło się?
mam taki problem że za każdym razem czy rzucaki czy zwykłe tnt odpalam to po wybuchu nagle pojawiają się 2 i tak co chwile co 4 więcej i w minute
jest już ich z 60 odpalonych czy ktoś wie jak to naprawić ?
Edytowane przez xNightPower_Usuwam zbędne formatowanie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi