Witam serdecznie! Przychodzę z prośbą o zrobienie skryptu na różdżki: ognia, leczenia, siły
Różdżka czyli przykładowo patyk.
Ogniowa czyli strzela fireballem w kierunku celowania, posiada własną nazwę oraz lore które można zmienić (to również się tyczy reszty), Leczenia - przywraca przykładowo połowę HP posiadaczowi, ale ma limit czasowy tzw. cooldown np. 1 minuta. Siły - Daję posiadaczowi SIŁA II na 15/20 sekund i tutaj znowu: ma limit czasowy tzw. cooldown np. 5 minut.
Również fajna byłaby możliwość dania tej różdżki komendą, to by było potrzebne w IS aby konsola podczas transakcji wiedziała co dać danemu graczowi na serwerze.
Za chęć pomocy mojej osobie, będę niezwykle wdzięczny i powiem żeby wam Ten u góry w dzieciach wynagrodził, a jak to będzie za mało to mogę sypnąć parę złotych za fatygę.
Posiadam Skript 2.5, wersja silnika gry - paper 1.16.3.
Pytanie
FredsonPL 3
Witam serdecznie!
Przychodzę z prośbą o zrobienie skryptu na różdżki: ognia, leczenia, siły
Różdżka czyli przykładowo patyk.
Ogniowa czyli strzela fireballem w kierunku celowania, posiada własną nazwę oraz lore które można zmienić (to również się tyczy reszty),
Leczenia - przywraca przykładowo połowę HP posiadaczowi, ale ma limit czasowy tzw. cooldown np. 1 minuta.
Siły - Daję posiadaczowi SIŁA II na 15/20 sekund i tutaj znowu: ma limit czasowy tzw. cooldown np. 5 minut.
Również fajna byłaby możliwość dania tej różdżki komendą, to by było potrzebne w IS aby konsola podczas transakcji wiedziała co dać danemu graczowi na serwerze.
Za chęć pomocy mojej osobie, będę niezwykle wdzięczny i powiem żeby wam Ten u góry w dzieciach wynagrodził, a jak to będzie za mało to mogę sypnąć parę złotych za fatygę.
Posiadam Skript 2.5, wersja silnika gry - paper 1.16.3.
Pozdrawiam!
https://skript.pl/temat/42014-r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCki/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi