Skocz do zawartości

Skarga na rozumek29

Tymekd
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodząc na serwer wpisując którego ip podałeś na chacie forum i wpisując /pl pokazuje się plugin "Core" i "Other Plugins" a widać przecież że użyty został authme i inne. Moim zdaniem nie ważne czy po prostu je ukryłeś, czy skompilowałeś pod inną nazwą, albo blokujesz dostęp do /pl albo podajesz nazwy użytych pluginów i ich autorów.

Screenów niestety pokazać nie mogę bo na serwer już wejść nie mogę.

imo, można było się dogadać na chacie a nie lecieć skargę pisać od razu xD

Edytowane przez rozumek29
poprawka w pisowni
wiktorm12

Łącze posty

Notatka dodana przez wiktorm12

34 minuty temu, rozumek29 napisał:

Wchodząc na serwer wpisując którego ip podałeś na chacie forum i wpisując /pl pokazuje się plugin "Core" i "Other Plugins"

i jeszcze noplugins :P wyświetla się to co ustawiłem aby się wyświetlało, co nie znaczy że nie ma tam innych pluginów więc to nie jest żaden dowód na to że kradne kod pluginów

czy skompilowałeś pod inną nazwą, albo blokujesz dostęp do /pl

to są 2 zupełnie różne rzeczy

28 minut temu, rozumek29 napisał:

imo, można było się dogadać na chacie a nie lecieć skargę pisać od razu xD

pisałem i nic nie odpisywałeś to napisałem skargę

Dalej nie podałeś dowodu na to że kopiuje kod innych pluginów

Screenów niestety pokazać nie mogę bo na serwer już wejść nie mogę.

możesz

wiktorm12

Łącze posty

Notatka dodana przez wiktorm12

23 godziny temu, rozumek29 napisał:

to ciekawe, bo mi pokazuję że jestem na czarnej liście.

wyłączyłem czarną liste z 1h temu

W dniu 5.10.2020 o 16:33, rozumek29 napisał:

Moim zdaniem nie ważne czy po prostu je ukryłeś, czy skompilowałeś pod inną nazwą, albo blokujesz dostęp do /pl

23 godziny temu, rozumek29 napisał:

WTF, napisałem gdzieś że to to samo ?!

Przeczytaj co napisałeś, bo z twojej wypowiedzi wynika że ukrycie pluginów to znaczy to samo co kompilowanie pod inną nazwą

3 godziny temu, Tymekd napisał:

Przeczytaj co napisałeś, bo z twojej wypowiedzi wynika że ukrycie pluginów to znaczy to samo co kompilowanie pod inną nazwą

7 godzin temu, rozumek29 napisał:

Moim zdaniem nie ważne czy po prostu je ukryłeś, czy skompilowałeś pod inną nazwą, albo blokujesz dostęp do /pl albo podajesz nazwy użytych pluginów i ich autorów.

A może ty nauczysz się czytać ze zrozumieniem ?

Nie wiem na pewno czy kopiujesz, czy je tylko ukrywasz. Znam takich agentów co dekompilują pluginy, zmieniają tylko autora i wrzucają jako swoje 😛.

I skończmy już ten temat bo nie widzę sensu tego ciągnąć.

Jeśli faktycznie nie kopiujesz to przepraszam ;) ale i tak sądzę że jak się korzysta z pluginów udostępnionych publicznie i zostawia się wgląd do listy pluginów to powinno się to zostawić tak jak jest, ale to tylko moje zdanie 😛 

Edytowane przez rozumek29
poprawka błędu

W dniu 6.10.2020 o 13:12, rozumek29 napisał:

Jeśli faktycznie nie kopiujesz to przepraszam ;) ale i tak sądzę że jak się korzysta z pluginów udostępnionych publicznie i zostawia się wgląd do listy pluginów to powinno się to zostawić tak jak jest, ale to tylko moje zdanie 😛 

Jest to dla mnie wystarczające wyjaśnienie. @rozumek29 mógł zostać wprowadzony w błąd ze względu na konfigurację serwera @Tymekd i w tym przypadku zaskarżana wypowiedź mieściła się w granicach swobodnego wyrażania opinii na podstawie dostępnych danych. Skarga zostaje zamknięta bez konsekwencji dla żadnej ze stron.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...