Witam serdecznie to znowu ja tak ja czy byłby ktos tak miły i napisał dla mnie skrypt na pisanie na chacie od ilości wykopanego stone wraz z licznikiem np : aby pisac na chacie potrzebujesz miec wykopane 200 kamienia (ilość wykopanego kamienia/200) zablokowane komendy typu /msg ,/r ,/m dopuki gdy gracz nie wykopie kamienia a gdy wykopie 200 kamienia to pisze mu juz mozesz pisac na chacie a i gracze z permisja np: kamien.sk nie muszą wykopywac kamienia. Pozdrawiam Dominik a i Z góry dziękuję
Pytanie
DeepesT 10
Witam serdecznie to znowu ja tak ja
czy byłby ktos tak miły i napisał dla mnie skrypt na pisanie na chacie od ilości wykopanego stone wraz z licznikiem np : aby pisac na chacie potrzebujesz miec wykopane 200 kamienia (ilość wykopanego kamienia/200) zablokowane komendy typu /msg ,/r ,/m dopuki gdy gracz nie wykopie kamienia a gdy wykopie 200 kamienia to pisze mu juz mozesz pisac na chacie a i gracze z permisja np: kamien.sk nie muszą wykopywac kamienia. Pozdrawiam Dominik a i Z góry dziękuję
https://skript.pl/temat/41910-skrypt-na-pisanie-na-chacie/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi