Shateq 45 Opublikowano 1 października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 października 2020 Witam, Potrzebuję dość prostego systemu party na bungeecord, który chcę edytować pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 1 października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 października 2020 Godzinę temu, Shateq napisał: Witam, Potrzebuję dość prostego systemu party na bungeecord, który chcę edytować pod siebie Jeżeli to ma być zrobione w skrypcie, poleciłbym dodatek Skungee. https://forums.skunity.com/resources/skungee-the-bungeecord-addon-for-skript.87/ Co do samego skryptu na party, mógłbyś edytować ten pod zmienne sieciowe. https://forums.skunity.com/resources/simple-party-script-with-api.430/ Jak się ustawia zmienne sieciowe w Skungee? To dość proste: # Zwykłe zmienne: set network variable {test} to "test" # ustawianie send "Wiadomość to: %network variable {test}%" to player # odczyt (wersja 1) set {_var} to network variable {test} # odczyt (wersja 2) # Listy zmiennych: # Tutaj podobnie jak wyżej set network variable {test::*} to all bungeecord players # Odczyt będzie podobny jak wyżej, należy jedynie pamiętać o takich podstawach jak niemożność ustawiania jednej zmiennej do całej listy zmiennych itp. Godzinę temu, Shateq napisał: Potrzebuję dość prostego systemu party Nawet jeżeli ma być prosty, to i tak niestety taki skrypt jest dość obszerny, wystarczy spojrzeć na drugi załączony przeze mnie link. Zamknięcie większości rzeczy w funkcjach i tak niewątpliwie skróciło kod, lecz i tak to nie uchroniło przed prawie 300 linijkami kodu. Z drugiej strony masz i skrypt, i proste API. Teraz jest to kwestia zmiany kilku rzeczy. Shateq i 3meraldK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shateq 45
Witam,
Potrzebuję dość prostego systemu party na bungeecord, który chcę edytować pod siebie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi