Czesc, mam bardzo duzy problem z skriptami w gui. Otoz to jest skript ktory uzywam na gui: " set player's current inventory's slot 1 to purple stained glass pane named "&8" " Oraz:
on inventory click:
if inventory name of current inventory of player is "&5&lSKLEP Z KLEJNOTAMI":
if player's current inventory's slot slot is purple stained glass pane:
close player's inventory
I teraz wam pokaze filmik mojego problemu:
na filmie widac ze po klikniecu w szklo zamyka sie inventory (tak ma byc) i gdy klikam tez na inventory to sie tez zamyka, a nie chce by sie zamykalo gui po klikniecu w inventory tylko chce zeby sie zamykalo inventory po klikniecu w szklo. Pomoze ktos?
Wersja skriptu: 2.1.2 - Jezeli mam zla wersje prosze mi dac linka do nowej co bedzie dzialac.
Pytanie
AJent 10
Czesc, mam bardzo duzy problem z skriptami w gui. Otoz to jest skript ktory uzywam na gui: " set player's current inventory's slot 1 to purple stained glass pane named "&8" " Oraz:
on inventory click: if inventory name of current inventory of player is "&5&lSKLEP Z KLEJNOTAMI": if player's current inventory's slot slot is purple stained glass pane: close player's inventoryI teraz wam pokaze filmik mojego problemu:
na filmie widac ze po klikniecu w szklo zamyka sie inventory (tak ma byc) i gdy klikam tez na inventory to sie tez zamyka, a nie chce by sie zamykalo gui po klikniecu w inventory tylko chce zeby sie zamykalo inventory po klikniecu w szklo. Pomoze ktos?
Edytowane przez PeridotWersja skriptu: 2.1.2 - Jezeli mam zla wersje prosze mi dac linka do nowej co bedzie dzialac.
Wstawiam w code
Notatka dodana przez Peridot
https://skript.pl/temat/41777-skript-gui/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi