gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 Po wpisaniu komendy np. '/b9uwth9ue4tnb' wyświetli się wiadomość: 'Komenda '/b9uwth9ue4tnb' nie istnieje!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 (edytowane) on command "/b9uwth9ue4tnb": send "Komenda /b9uwth9ue4tnb nie istnieje!" Jak chcesz to dodaj sobie te ' ' w sendzie przy komendzie bo nie wiem czy tak mialo byc czy z tymi ' ' A tu masz wersje z blokowaniem tej komendy bo moze o to ci tez chodzi on command "/b9uwth9ue4tnb": cancel event send "Komenda /b9uwth9ue4tnb nie istnieje!" Edytowane 24 września 2020 przez Cinu2421 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 Teraz, Cinu2421 napisał: on command "/b9uwth9ue4tnb": send "Komenda /b9uwth9ue4tnb nie istnieje!" Jak chcesz to dodaj sobie te ' ' w sendzie przy komendzie bo nie wiem czy tak mialo byc czy z tymi ' ' ale w sensie to była przykładowa komenda chodzi mi o wpisanie losowej komendy, której nie ma na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 w głównym folderze serwera, w pliku spigot.yml masz takie wiadomości do ustawienia. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 3 minuty temu, gnomq napisał: ale w sensie to była przykładowa komenda chodzi mi o wpisanie losowej komendy, której nie ma na serwerze To powinienes dac rade to zrobic w silniku unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help. Tak u mnie w papier spigocie jest Sa tez na to pluginy gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Cinu2421 napisał: To powinienes dac rade to zrobic w silniku unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help. Tak u mnie w papier spigocie jest Sa tez na to pluginy bardziej mi chodziło o to, że ta wpisana błędna komenda wyświetli się na czacie graczowi Edytowane 24 września 2020 przez gnomq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 1 minutę temu, gnomq napisał: bardziej mi chodziło o to, że ta wpisana błędna komenda wyświetli się na czacie graczowi Hmm to juz ci nie podpowiem, jedyna opcja jaka mi przychodzi do glowy to zrobienie listy komend i jesli jakas komenda nie znajduje sie na liscie to dostajesz ta twoja wiadomosc. Ale pewnie mozna jakos przechwytywac bukkitowe unknow comand. Moze maruda ci podpowie gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 1 minutę temu, Cinu2421 napisał: Hmm to juz ci nie podpowiem, jedyna opcja jaka mi przychodzi do glowy to zrobienie listy komend i jesli jakas komenda nie znajduje sie na liscie to dostajesz ta twoja wiadomosc. Ale pewnie mozna jakos przechwytywac bukkitowe unknow comand. Moze maruda ci podpowie okej dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 4 minuty temu, Cinu2421 napisał: Moze maruda ci podpowie @gnomq a że tak zapytam - musisz tak wymyślać? Domyślna wiadomość nie wystarczy? Topek graczom żałujesz, a przejmujesz się komendą? XD gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 4 minuty temu, PanMaruda napisał: @gnomq a że tak zapytam - musisz tak wymyślać? Domyślna wiadomość nie wystarczy? Topek graczom żałujesz, a przejmujesz się komendą? XD trzeba być jak najbardziej oryginalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 import: org.bukkit.event.command.UnknownCommandEvent on UnknownCommandEvent: set {_cmd} to event.getCommandLine() event.setMessage("twoja komenda jest invalidą: %{_cmd}%") Cinu2421, Briks i gnomq 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 3 minuty temu, PanMaruda napisał: import: org.bukkit.event.command.UnknownCommandEvent on UnknownCommandEvent: set {_cmd} to event.getCommandLine() event.setMessage("twoja komenda jest invalidą: %{_cmd}%") no i pryma sort o to mi chodziło, spasiba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 9 minut temu, gnomq napisał: no i pryma sort o to mi chodziło, spasiba fajnie że się podoba, należy się 600 złotych gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 Teraz, PanMaruda napisał: fajnie że się podoba, należy się 600 złotych PanMaruda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 225
Po wpisaniu komendy np. '/b9uwth9ue4tnb' wyświetli się wiadomość: 'Komenda '/b9uwth9ue4tnb' nie istnieje!'
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi