q1zZ_ 0 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 Witam czy mógł by mi ktoś napisać skrypt na komendę /checkpremium "NickGracza" i wtedy pisze czy grasz ma konto premium czy nonpremium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 function checkPremium(toCheck: string) :: string: set {_check} to text from "https://api.mojang.com/users/profiles/minecraft/%{_toCheck}%" if {_check} contains "id" or "%{_toCheck}%" or "name": return "posiada" return "nie posiada" command /checkpremium <string>: trigger: send "%checkPremium(arg 1)%" gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 3 minuty temu, bludis napisał: function checkPremium(toCheck: string) :: string: set {_check} to text from "https://api.mojang.com/users/profiles/minecraft/%{_toCheck}%" if {_check} contains "id" or "%{_toCheck}%" or "name": return "posiada" return "nie posiada" command /checkpremium <string>: trigger: send "%checkPremium(arg 1)%" Jeśli gracz non-premium będzie grał na nicku gracza premium to też mu premium wykryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 7 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 1 minutę temu, Helios1993 napisał: Jeśli gracz non-premium będzie grał na nicku gracza premium to też mu premium wykryje. Mamy logowanie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 Godzinę temu, Helios1993 napisał: Jeśli gracz non-premium będzie grał na nicku gracza premium to też mu premium wykryje. bruh, nie ma innej opcji - nie rozumiem w ogole po co ten komentarz, to raczej oczywiste jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 103 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam czy mógł by mi ktoś napisać skrypt na komendę /checkpremium "NickGracza" i wtedy pisze czy grasz ma konto premium czy nonpremium
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi