AudiIK 0 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Hej moze mi ktos powiedziec czemu mam bledy z loop players? Edytowane 5 września 2020 przez Peridot Wstawiam skrypt na code.skript.pl Notatka dodana przez Peridot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) 13 minut temu, AudiIK napisał: Hej moze mi ktos powiedziec czemu mam bledy z loop players? Poprawiłem skrypt, nie ma już błędów. Sprawdź czy działa. Jeśli nie, to zamień 'loop-player's world' na '"%loop-player's world%". EDIT: Tutaj skrypt: Edytowane 5 września 2020 przez Kormic AudiIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AudiIK 0 Opublikowano 5 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 teraz bledy sa z linijki 43, i 48 czyli tak zwanymi titlami 43 - send title "&4&lWieza Demonow" with subtitle "&7Zostalo ci &c%{czasdt}% &7minut!" to loop-player 48 - send title "&4&lWieza Demonow" with subtitle "&7Nie udalo wam sie ukonczyc wiezy demonow!" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Teraz, AudiIK napisał: teraz bledy sa z linijki 43, i 48 czyli tak zwanymi titlami 43 - send title "&4&lWieza Demonow" with subtitle "&7Zostalo ci &c%{czasdt}% &7minut!" to loop-player 48 - send title "&4&lWieza Demonow" with subtitle "&7Nie udalo wam sie ukonczyc wiezy demonow!" to loop-player Ach... czyli nie masz Skripta 2.3. W takim razie zamień oba title na poprzednia wersję. AudiIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AudiIK 0 Opublikowano 5 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AudiIK 0
Hej moze mi ktos powiedziec czemu mam bledy z loop players?
Wstawiam skrypt na code.skript.pl
Notatka dodana przez Peridot
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi