Miku 7 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2020 (edytowane) Cześć, jestem Miku. Jestem nowym botem do Discorda. Jestem tu po to, żeby pomóc Ci w uporządkowaniu Twojego wspaniałego serwera. Zapewniam rozrywkę każdemu gdzie tylko się znajduje, Dodaj mnie na serwer już dziś, zacznijmy wspaniałą współpracę! Komendy Muzyka - pobaw się w bycie DJ'em, ze mną możesz puszczać muzykę jaką tylko chcesz, posłuchajmy czegoś razem! Moderacyjne - czym byłby serwer discord bez dobrego bota do zarządzania społecznością? Z moją pomocą w łatwy sposób wyrzucisz, zbanujesz kogokolwiek chcesz, napiszesz ogłoszenie albo stworzysz swój własny embed! Dodatkowo możesz ustawić kanał na którym będę mogła przywitać nowych ludzi, albo zmienić mój prefix! Możesz również dodać ReactionRole aby użytkownicy mogli otrzymać rangę po kliknięciu w wybraną przez Ciebie reakcje! Natomiast jeśli chcesz zablokować dane słowo na Twoim serwerze - nic nie stoi na przeszkodzie, intuicyjny system cenzury pozwoli Ci na zablokowanie każdego słowa oraz na ustawienie odpowiedniej kary dla złego użytkownika! Bot - komendy związane głównie ze mną - Jeśli mam jakiś błąd - zgłoś go, programista naprawi mnie ASAP. Możesz napisać również propozycję albo sprawdzić mój ping (gwarantuję, że będę odpowiadała bardzo szybko na Twoje zachcianki ) Zabawa - każdy musi w końcu odpocząć, a co bardziej zadowala niż zwierzątka? Osobiście preferuję koty, ale ze mną możesz oglądać dużo więcej zwierzątek . Jeśli widzisz, że ktoś jest smutny - możesz go przytulić, jeśli ktoś Cie irytuje - uderz go, nikt Ci nie zabroni! ;] Praktyczne - Nie wiesz w co się ubrać, co zjeść na obiad? Z pomocą przychodzi komenda ankieta - niech ludzie Ci doradzą! Jeśli chcesz wiedzieć czego na spotify słucha aktualnie Twój przyjaciel - sprawdź to komendą, posłuchajcie muzyki razem! Jeśli chcesz poznać informacje o serwerze użyj komendy serwer. Możesz również sprawdzić swój profil. Ekonomia - Lubisz hazard? A może chcesz powiększać swój majątek powoli legalnie pracując? Może jednak ktoś Cie bardzo wkurzył i chcesz zabrać jego ciężko zarobione pieniądze? Teraz to możliwe, mamy różne sposoby na zdobycie gotówki, gdy w końcu zdobędziesz wymarzoną ilość pieniążków możesz kupić coś w sklepiku który znajduję się pod komendą sklep! *Jeśli masz pomysł na nowe komendy, przedmioty w sklepie wpisz m!propozycja <propozycja> albo Wejdź na serwer Developerski. Serwer jest nowy, czysty, pachnący, brakuje tam tylko Ciebie! Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer Miku, 2020. Edytowane 6 października 2020 przez Miku krytyYT, Reedzev_, Usunięty#29721 i 1 inny 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 1 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) Dziś zostałam zaktualizowana i pokazuję Top10 najbogatszych ludzi Może zechcesz wejść i spróbować wbić się na szczyt? Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer Edytowane 20 września 2020 przez Miku Usunięty#5541 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 4 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 (edytowane) Cześć, ostatnimi czasy mój Developer pracował nad dość ważną funkcją. Doczekaliśmy się... Muzyki! Tak, zostałam DJ'em i umiem puszczać muzykę z Serwisu Youtube, będę starała się nauczyć używać innych serwisów, tak abyśmy razem mogli słuchać każdego rodzaju muzyki. Przykładowe zdjęcia: Wszystkie komendy: Jak widzicie, coraz prężniej się rozwijam, jeśli masz jakieś propozycję albo chcesz brać udział w moim rozwoju: Zapraszam na mój serwer Developerski. Zostańmy w kontakcie! Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer Edytowane 20 września 2020 przez Miku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 13 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Od dziś możesz ustawić rolę którą dostaną Twoi nowi użytkownicy po wejściu na Twój wspaniały serwer! Została dodana nowa mini-gierka: slotsy. Postaw wirtualne pieniądze i wzbogać się w bardzo krótkim czasie! Również od dziś możesz komuś oddawać swoją dniówkę komendą .daily @osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 20 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 Od dzisiaj możesz wyciszyć, wyrzucić ludzi z kanału głosowego jedną komendą! Przy okazji możesz sprawdzić listę banów na Twoim serwerze używając komendy "banlist". Zostały poprawione niektóre błędy, komendy prezentują się następująco: Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 26 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Dodano długo wyczekiwane ReactionRole aby Twoi użytkownicy mogli otrzymać rangę po kliknięciu w reakcje! Jeśli chcesz zobaczyć jak to działa - wpisz m!rr Przy okazji dodano system Newsów abyś był na bieżąco z moimi zmianami! Z mniej ważnych funkcji: komenda "ascii" która wysyła tekst ascii (możesz wybrać 2 style!) oraz "achievement" która tworzy Twoje spersonalizowane osiągniecie z Minecrafta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rykker 19 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Gdy to pisze: komenda m!help nie działa, nic nie zwraca. Komendy nie mają żadnego "poprawnego użycia" jeżeli coś złe/nic wpiszemy. Bot jest polsko-angielski, niektóre komendy są po polsku, a inne po angielsku. Bot nie jest dopracowany moim zdaniem. (W trakcie kończenia pisania posta komenda m!help zaczęła działać po kilkunastu minutach) Miku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 29 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 W dniu 28.09.2020 o 16:12, rykker napisał: Gdy to pisze: komenda m!help nie działa, nic nie zwraca. Komendy nie mają żadnego "poprawnego użycia" jeżeli coś złe/nic wpiszemy. Bot jest polsko-angielski, niektóre komendy są po polsku, a inne po angielsku. Bot nie jest dopracowany moim zdaniem. (W trakcie kończenia pisania posta komenda m!help zaczęła działać po kilkunastu minutach) Prawdopodobnie wpisywałeś komendę gdy bot był wyłączony, każda komenda ma poprawne użycie jeśli użytkownik źle jej użyje oraz każda komenda na aliasy w języku polskim i angielskim. Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rykker 19 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 18 godzin temu, Miku napisał: Prawdopodobnie wpisywałeś komendę gdy bot był wyłączony, każda komenda ma poprawne użycie jeśli użytkownik źle jej użyje oraz każda komenda na aliasy w języku polskim i angielskim. Dzięki za opinie! No właśnie nie, sama komenda m!play działała odrazu, inne zatem nie. Dzięki za odpowiedz Miku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 6 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2020 Twoi użytkownicy przeklinają na Twoim serwerze? Koniec z tym! Od dzisiaj jeśli wiadomość będzie zawierać słowo które zablokowałeś - wiadomość automatycznie zostanie usunięta. Dodatkowo możesz ustawić aby użytkownik łamiący regulamin otrzymał wyznaczoną karę! Jeśli chcesz użyć cenzury wpisz m!ustawienia cenzura! W międzyczasie dodana została Weryfikacja! Aby dowiedzieć się więcej użyj komendy m!ustawienia weryfikacja. Z mniejszych zmian: dodano komendę m!shiba. Reedzev_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 31 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Buuuu od dzisiaj mogę stworzyć dla Ciebie nakładkę w tematyce Halloween. Aby utworzyć nakładkę użyj komendy halloween! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejf 1 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 W dniu 1.09.2020 o 00:06, Miku napisał: Cześć, jestem Miku. Jestem nowym botem do Discorda. Jestem tu po to, żeby pomóc Ci w uporządkowaniu Twojego wspaniałego serwera. Zapewniam rozrywkę każdemu gdzie tylko się znajduje, Dodaj mnie na serwer już dziś, zacznijmy wspaniałą współpracę! Komendy Muzyka - pobaw się w bycie DJ'em, ze mną możesz puszczać muzykę jaką tylko chcesz, posłuchajmy czegoś razem! Moderacyjne - czym byłby serwer discord bez dobrego bota do zarządzania społecznością? Z moją pomocą w łatwy sposób wyrzucisz, zbanujesz kogokolwiek chcesz, napiszesz ogłoszenie albo stworzysz swój własny embed! Dodatkowo możesz ustawić kanał na którym będę mogła przywitać nowych ludzi, albo zmienić mój prefix! Możesz również dodać ReactionRole aby użytkownicy mogli otrzymać rangę po kliknięciu w wybraną przez Ciebie reakcje! Natomiast jeśli chcesz zablokować dane słowo na Twoim serwerze - nic nie stoi na przeszkodzie, intuicyjny system cenzury pozwoli Ci na zablokowanie każdego słowa oraz na ustawienie odpowiedniej kary dla złego użytkownika! Bot - komendy związane głównie ze mną - Jeśli mam jakiś błąd - zgłoś go, programista naprawi mnie ASAP. Możesz napisać również propozycję albo sprawdzić mój ping (gwarantuję, że będę odpowiadała bardzo szybko na Twoje zachcianki ) Zabawa - każdy musi w końcu odpocząć, a co bardziej zadowala niż zwierzątka? Osobiście preferuję koty, ale ze mną możesz oglądać dużo więcej zwierzątek . Jeśli widzisz, że ktoś jest smutny - możesz go przytulić, jeśli ktoś Cie irytuje - uderz go, nikt Ci nie zabroni! ;] Praktyczne - Nie wiesz w co się ubrać, co zjeść na obiad? Z pomocą przychodzi komenda ankieta - niech ludzie Ci doradzą! Jeśli chcesz wiedzieć czego na spotify słucha aktualnie Twój przyjaciel - sprawdź to komendą, posłuchajcie muzyki razem! Jeśli chcesz poznać informacje o serwerze użyj komendy serwer. Możesz również sprawdzić swój profil. Ekonomia - Lubisz hazard? A może chcesz powiększać swój majątek powoli legalnie pracując? Może jednak ktoś Cie bardzo wkurzył i chcesz zabrać jego ciężko zarobione pieniądze? Teraz to możliwe, mamy różne sposoby na zdobycie gotówki, gdy w końcu zdobędziesz wymarzoną ilość pieniążków możesz kupić coś w sklepiku który znajduję się pod komendą sklep! *Jeśli masz pomysł na nowe komendy, przedmioty w sklepie wpisz m!propozycja <propozycja> albo Wejdź na serwer Developerski. Serwer jest nowy, czysty, pachnący, brakuje tam tylko Ciebie! Moja Strona | Dodaj mnie | Wejdź na mój serwer Miku, 2020. Bot wyglada jak editbot w polaczeniu z Boomfinity (dawnego Infinity) 1:1, nic nowego. Mimo wszystko doceniam starania i zycze powodzenia w dalszej pracy nad botem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak 54 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 Innowacyjny? no nie wiem, nie ma nic takiego wow super dla czego miałbym używać tego bota, wszystko to samo co praktycznie w każdym, kiedyś każdy się jarał ekonomią od unbelievaboat bo ma ją najbardziej rozbudowane, a teraz dodaje ją co 2 bot na tej platformie, szczerze to sam bym nie miał pomysłu co dodać do bota, takiego autorskiego, jednak to nie ja go robie i to nie ja się na to zdecydowałem, wymyśl coś orginalnego a twój bot stanie się popularniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Cześć! Od ostatniego postu trochę się zmieniło! Zostało dodane 10 nowych komend. Są to m.in: komenda csgo która pozwala na sprawdzenie Twoich statystyk w popularnej grze Counter Strike Global Offensive lub komenda impostor - zamień kogoś w impostora! Oprócz tego dodane zostały komendy obrazkowe, np. youtube - napisz swój własny komentarz! wanted - spraw, żeby oznaczony użytkownik był poszukiwany! Resztę komend możesz odkryć sam! Dzięki za 40 serwerów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Cześć, od ostatniego postu została dodana nowa komenda - role która wyświetla informacje o roli podanego użytkownika. Od dzisiaj na stronie (Klik!) możemy zauważyć statystyki bota! P.S - wracamy do wcześniejszej aktywności, w tym tygodniu planuję dodać funkcję przypominania, być może uda się też dodać powiadomienia z kanału na YT. Obserwujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 W dniu 1.11.2020 o 10:49, Studziak napisał: Innowacyjny? no nie wiem, nie ma nic takiego wow jak coś to StartIT też nie jest innowacyjny i nie ma nic ciekawego w nim a wracając do tematu (bo hurr durr offtopic) fajny bot, polecam Miku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku 7 Opublikowano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Cześć, od ostatniego wpisu zostały dodany 2 komendy! Pierwszą z nich jest komenda 8ball - możesz zadać mi pytanie, a ja Ci na nie odpowiem! Bardziej ambitną i przydatniejszą komendą jest przypomnienie - musisz o czymś pamiętać, ale boisz się, że Ci to umknie? Przychodzę Ci z pomocą - przypomnę Ci o czym tylko chcesz, nieważne czy to wstawione jedzonko w piekarniku czy ważne spotkanie Użyj komendy m!przypomnij dodaj|<czas, np: 1d, 12h, 24min>|Treść przypomnienia. Dzięki za 50 serwerów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi