Tabun 7 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 (edytowane) Cześć, umiał by ktoś napisać Skrypt na to by np kilof Diamentowy Kopał na 3 kratki? Gdy stoimy sobie i kopniemy to np. niszczą się 2 kratki za tym blokiem również i wypadaj przedmioty np. redstone. Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, Tabun napisał: Cześć, umiał by ktoś napisać Skrypt na to by np kilof Diamentowy Kopał na 3 kratki?? tzn.stoimy se i gdy kopniemy to np niszczą się 2 kratki za tym blokiem również i wypadaj itemy np redstone etc on break: if tool of player is diamond pickaxe: if velocity of player = vector(0, 0, 0): set block behind event-block to air set block behind block behind event-block to air drop 2 of redstone at event-block Edytowane 22 sierpnia 2020 przez PanMaruda 3meraldK i Tabun 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, PanMaruda napisał: on break: if tool of player is diamond pickaxe: if velocity of player = vector(0, 0, 0): set block behind event-block to air set block behind block behind event-block to air drop 2 of redstone at event-block git ale chodziło mi o to by wypadał dany block który jest za tym redstone to był przykład czyli np jak mamy Diament resdstone i Lapis to wypadają rudy tego spróbuje z tym se uporać #edit po sprawdzeniu nawet nie działa nw czy to wina wersji 1.16.1 nawet nie ma błędów w konsoli lecz usunełem "if velocity of player = vector(0, 0, 0):" i nagle zaczeło kopać tylko w jedną strone w strone NORTH Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Tabun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Godzinę temu, Tabun napisał: git ale chodziło mi o to by wypadał dany block który jest za tym redstone to był przykład czyli np jak mamy Diament resdstone i Lapis to wypadają rudy tego spróbuje z tym se uporać #edit po sprawdzeniu nawet nie działa nw czy to wina wersji 1.16.1 nawet nie ma błędów w konsoli lecz usunełem "if velocity of player = vector(0, 0, 0):" i nagle zaczeło kopać tylko w jedną strone w strone NORTH on mine: player's tool is diamond pickaxe set {_dir} to horizontal facing of player set {_b1} to block {_dir} event-block set {_b2} to block {_dir} {_b1} break {_b1} naturally break {_b2} naturally PanMaruda chciał ci pokazać, że nie piszesz zleceń na odwal, tylko dokładnie opisujesz, co i jak, bo np. własnie niektóre osoby nie zrozumieją niektórych rzeczy i zrobią tak jak ty byś tego nie chciał. Ale ja chyba zrozumiałem i dałem ci kodzik Tabun i PanMaruda 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, 3meraldK napisał: on mine: player's tool is diamond pickaxe set {_dir} to horizontal facing of player set {_b1} to block {_dir} event-block set {_b2} to block {_dir} {_b1} break {_b1} naturally break {_b2} naturally PanMaruda chciał ci pokazać, że nie piszesz zleceń na odwal, tylko dokładnie opisujesz, co i jak, bo np. własnie niektóre osoby nie zrozumieją niektórych rzeczy i zrobią tak jak ty byś tego nie chciał. Ale ja chyba zrozumiałem i dałem ci kodzik wielkie dzięki co prawda nie idzie kopać w dół ale ujdzie wielkie dzięki i tak wiem słabo opisałem ale pisałem to w nocy Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Tabun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tabun 7
Cześć, umiał by ktoś napisać Skrypt na to by np kilof Diamentowy Kopał na 3 kratki? Gdy stoimy sobie i kopniemy to np. niszczą się 2 kratki za tym blokiem również i wypadaj przedmioty np. redstone.
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi