dziwakkolega 28 Opublikowano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2020 (edytowane) Hej chce aby co 1 sekunde wszystkim graczą naprawil sie przedmiot o danej nazwie w moim przypadku mam zmianną @nazwa every second: loop {repair::*}: Edytowane 18 sierpnia 2020 przez dziwakkolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2020 1 minutę temu, dziwakkolega napisał: Hej chce aby co 1 sekunde wszystkim graczą naprawil sie przedmio o danej nazwie w moim przypadku mam zmianna @nazwa every second: loop {repair::*}: every 1 second: loop all players: loop all items in loop-player's inventory: if loop-item is golden helmet named "{@nazwa}": repair loop-item Musisz sobie tylko podać poprawny item. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 11 godzin temu, Kormic napisał: every 1 second: loop all players: loop all items in loop-player's inventory: if loop-item is golden helmet named "{@nazwa}": repair loop-item Musisz sobie tylko podać poprawny item. Ty człowieku po prostu myślisz jeszcze się domyślił że o tą nieszczęsną koronę chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziwakkolega 28
Hej chce aby co 1 sekunde wszystkim graczą naprawil sie przedmiot o danej nazwie w moim przypadku mam zmianną @nazwa
every second:
Edytowane przez dziwakkolegaloop {repair::*}:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi