Nunekexe 0 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Cześć jak widać po tytule, szukam osoby która potrafi robić dobre skrypty. Trochę o projekcie Już 3 lata robię ten projekt ale mi nie wychodziło bo robiłem to na command block ale teraz chce pójść na skrypt.Projekt czyli taka minigra SCP w mc jak ktoś nie wie to wpisze na google scp wiki. Czyli potrzebuje dobrego technika od skryptów jak dobrze wyjdzie projekt to z sklepu część pieniedzy pójdzie do technika a reszta na serwer Pierwszym skryptem chciałbym mieć Randomowe generator pomieszczeń Jak ktoś chętny to na discordzie pisać Nunekexe#1650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Godzinę temu, Nunekexe napisał: Już 3 lata robię ten projekt ale mi nie wychodziło bo robiłem to na command block ale teraz chce pójść na skrypt jednak te lata nic nie nauczyły Godzinę temu, Nunekexe napisał: jak dobrze wyjdzie projekt to z sklepu część pieniedzy pójdzie do technika a reszta na serwer tta, tylko ktoś namęczy się, serwer nie wypali i ch** nie ma kasy XD Recha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi