Witam, napisałem to, lecz nie mam pomysłu jak można dodać tam drugi argument "number", tak to komenda give ale w wydaniu gadżetów które chcę dodać na serwer - sam to skonfiguruję, nie pisałem skryptów przez dwa lata, proszę o pomoc.
command /magia [<text>] [<number>]:
aliases: magic
trigger:
if arg is empty:
send "{@logo}"
send "Dostepne komendy:"
send "<command:/magia flash>&5/magia &6flash - magia teleportacji"
send "<command:/magia slowball>&5/magia &bslowball - spowalniajace sniezki."
send "<command:/magia fireball>&5/magia &cfireball - rzucane kule ognia."
send "<command:/magia pajeczyna>&5/magia &7pajeczyna - miotana pajeczyna."
send "<command:/magia thorhammer>&5/magia ðorhammer - mlot Thora"
send "<command:/magia goldenhead>&5/magia &6goldenhead - zlote glowki" to player
send "{@line}"
if arg 1 is "flash":
give player 1 blaze rod
if arg 1 is "slowball":
give player 1 snowball
if arg 1 is "fireball":
give player 1 of fire charge
if arg 1 is "pajeczyna":
give player 1 cobweb
if arg 1 is "thorhammer":
give player 1 golden axe named "&e&bThor &8&bHammer"
if arg 1 is "goldenhead":
give player 1 head
Wiem, to nie ma prawa działać, właśnie proszę o naprawę skryptu, nie mam pieniędzy Ale mogę dodać wam repkę.
Chodzi o to, by po napisaniu komendy /magia pokazywała by się ta informacja, a po napisaniu przedmiotu bez liczby (arg 1) dawało jeden taki, z liczbą tyle ile wynosi liczba.
Pytanie
Shateq 45
Witam, napisałem to, lecz nie mam pomysłu jak można dodać tam drugi argument "number", tak to komenda give ale w wydaniu gadżetów które chcę dodać na serwer - sam to skonfiguruję, nie pisałem skryptów przez dwa lata, proszę o pomoc.
Wiem, to nie ma prawa działać, właśnie proszę o naprawę skryptu, nie mam pieniędzy
Ale mogę dodać wam repkę.
Chodzi o to, by po napisaniu komendy /magia pokazywała by się ta informacja, a po napisaniu przedmiotu bez liczby (arg 1) dawało jeden taki, z liczbą tyle ile wynosi liczba.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi