Witam, otóż mam problem z którym zmagam się bardzo długo. Problem dotyczy autorskiego skryptu na lvl'e z którego ogólnie jestem zadowolony. Skrypt po zabiciu moba przydziela expa jego zabójcy.
on death of zombie:
if name of victim is "&2Zombie":
add 10 to {exp::%attacker%}
send "&aOtrzymales 10 EXP!" to attacker
Problem pojawia się wtedy gdy gracz używa skilla np. pioruna czy fireballa wtedy exp'a nie przydziela. I tu potrzebuję waszej pomocy, kogoś z większą wiedzą ode mnie.
Z góry dziękuje za wszelką próbę pomocy i poświęcony czas.
Pytanie
Speed200 0
Witam, otóż mam problem z którym zmagam się bardzo długo. Problem dotyczy autorskiego skryptu na lvl'e z którego ogólnie jestem zadowolony. Skrypt po zabiciu moba przydziela expa jego zabójcy.
on death of zombie: if name of victim is "&2Zombie": add 10 to {exp::%attacker%} send "&aOtrzymales 10 EXP!" to attackerProblem pojawia się wtedy gdy gracz używa skilla np. pioruna czy fireballa wtedy exp'a nie przydziela. I tu potrzebuję waszej pomocy, kogoś z większą wiedzą ode mnie.
Z góry dziękuje za wszelką próbę pomocy i poświęcony czas.
https://skript.pl/temat/40879-skrypt-na-lvl-b%C5%82agam-pomocy/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi